8 Ιουνίου 2012

07:49
Οι ανοικτές πισίνες του ΟΑΚΑ, εκεί όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, έχουν μετατραπεί σήμερα σε τόπο αναψυχής για αθίγγανους και όποιον άλλον έχει την ιδέα να κάνει ένα βραδινό μπανάκι στις εγκαταστάσεις.

Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή το σημείο εγκατάλειψης από την Πολιτεία του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου της χώρας.

Μην γελάτε, μόνο για γέλια δεν είναι και μην απορείτε. Η καταγγελία έγινε στο Sentragoal από κολυμβητή που προπονείται καθημερινά εκεί.

Κάθε βράδυ μετά τις δέκα, δεκάδες αθίγγανοι και ξένοι, περνούν ανενόχλητοι στο χώρο των ανοικτών πισινών, κι έχοντας τις πετσέτες τους και απολαμβάνουν το μπανάκι τους και τα αστέρια.

Η φύλαξη είναι ανύπαρκτη, αλλά αλήθεια τι μπορεί να κάνει ένας και μόνο υπεύθυνος φύλαξης όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά του 20-30 άσχετα άτομα που πάνε να κάνουν το μπάνιο τους.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες τους καλούσε με ντουντούκα να απομακρυνθούν, αλλά σιγά οι τουρίστες μη χάσουν την δροσιά του ΟΑΚΑ και του μπάνιου.

Αυτό συμβαίνει εδώ και 20 περίπου ημέρες και σύμφωνα με όσα μας καταγγέλθηκαν, έχουν γίνει κλήσεις στην αστυνομία, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πάει στον χώρο αναψυχής των εισβολέων.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.