16 Οκτωβρίου 2011

01:10
Ερώτηση - απορία προς τον ΟΑΣΘ!

Αφού πλέον τα μαθητικά πάσο έχουν υποδοχή για το μηνιαίο κουπόνι απεριορίστων διαδρομών και δεν απαιτείται να έχει ο επιβάτης μαζί του... και την παλιά κάρτα-ταυτότητα, γιατί δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ελεγκτές και δημιουργούν σκηνικό μέσα σε λεωφορείο υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ασχέτως αν αυτό επιβεβαιώνεται από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ και το τηλεφωνικό του κέντρο;

Έχουν γυρίσει κι αυτοί στο 2004 σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Βενιζέλου; Ή απλώς λόγω του ότι είναι από τους κλασσικούς άσχετους που το παίζουν ξερόλες;

Καταγγελία για ΚΤΕΛ Μεσσηνίας

Χθες στις 7:30μμ στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας σε δρομολόγιο από Καλαμάτα προς Μεθώνη οι υπάλληλοι δεν αναγνώρισαν... ούτε δέχτηκαν το ΠΑΣΟ που δίνεται στο εξής από το υπουργείο παιδείας.

Όχι μόνο αυτό αλλά συμπεριφέρθηκαν και με εξευτελιστικό τρόπο όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν με αγένεια και κακή συμπεριφορά.

Βλέπετε το μονοπωλιακό είδος που προσφέρουν τους επιτρέπει να καταναλώνουν όλη τους της αναίδεια σε νέες κοπέλες χωρίς κανένα φόβο συνεπειών. Μήπως υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός για να φοβηθούν; Πέρα λοιπόν από την έννοια του φόβου που είναι προσβλητική από μόνη της ας ενημερώσει κάποιος το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας ότι πέραν από το να παρανομεί, να μάθει να διαβάζει ελληνικά μιας και ούτε ανάγνωση δεν γνωρίζουν πολλοί από τους υπαλλήλους και να εκπαιδευτούν σε τρόπους καλής συμπεριφοράς.



Τ Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 5:08 μ.μ.
Τ Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 8:31 π.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.