16 Οκτωβρίου 2011

19:59

Η γαλλική σατιρική Les Guignols de l’info έχει μεγάλη ακροαματικότητα και χιούμορ που τσακίζει κόκκαλα. Εδώ ασχολείται με το πειραματόζωο Έλλην. Απολαύστε το με ελληνικούς υπότιτλους.

Υ.Γ. Οι πιο παρατηρητικοί θα αναγνωρίσετε στους επιστήμονες του εργαστηρίου τη μορφή και τη χαρακτηριστική φωνή του Σιλβέστερ Σταλόνε, πανταχού παρών ως Ράμπο και σήμα κατατεθέν της εκπομπής.



Η εκπομπή μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού οι Έλληνες και απεργίες κάνουμε και στους δρόμους είμαστε και παλεύουμε με κάθε νόμιμο και ειρηνικό τρόπο να απαλλαγούμε από αυτήν την κυβέρνηση -σε αντίθεση με τους Γάλλους που την «τρώνε» κρύα από τον Σαρκοζί ! !

Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραλείψουμε μια μεγάλη αλήθεια: Είμαστε τα πειραματόζωα του δυτικού κόσμου και όλη η Ευρώπη παρακολουθεί το πείραμα!

Είναι στο χέρι μας να το σταματήσουμε, να ξεσηκωθούμε, να τους ανατρέψουμε και να σώσουμε όχι μόνο τις ζωές μας, αλλά και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς!

Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα είναι οι Θερμοπύλες, ο Μαραθώνας, το πεδίο μάχης δηλαδή που ο ανθρωπισμός καλείται να αντιμετωπίσει και να συντρίψει τη βαρβαρότητα.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.