16 Οκτωβρίου 2011

19:36
1
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι.

Διαβάζοντας τις δηλώσεις - μανιφέστο των τριών πρωτοκλασάτων υπουργών [ΡΑΓΚΟΥΣΗ , ΛΟΒΕΡΔΟΥ , ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ] ειλικρινά σοκαρίστηκα.

Με κάνανε να νιώσω ένοχος που παλεύω να εξασφαλίσω το μεροκάματο για να ζήσω απλώς την οικογένειά μου και μου λένε ότι είμαι συντεχνία και καμόρα .

ΠΟΙΟΙ ; αυτοί που δημιούργησαν καινούριες στρατιές επιχειρηματιών με τον μόχθο τον δικών μας [βλέπε PROTOΝ τράπεζα, ασπις κ.λ.π.] και δίνοντας απλόχερα δάνεια και επιδοτήσεις για έργα και επιχειρήσεις που δεν έγιναν ποτέ .

Αλήθεια το ένα εκατομμύριο μάρκα από την ΖΗΜΕΝΣ [ΜΙΖΑ] θα μας πούνε τελικά ποιος τα πήρε; Μήπως κύριοι τα πήρατε για να τα χρησιμοποιήσετε για τον προεκλογικό σας αγώνα με το σλόγκαν ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ; ;

Αυτό το κράτος κύριοι δεν το δημιουργήσαμε εμείς αλλά τα έργα τα δικά σας και οι επιλογές σας. Πόσοι από εσάς ήταν επαναστάτες στους δρόμους και σήμερα έχετε γίνει χειρότεροι από αυτούς που κατακρίνατε.

Όμως κάπου έχετε δίκιο ότι φταίω και εγώ . ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ Ο Μ-----Σ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ

Που να ήξερα ο βλάκας ότι θα κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

Που να πίστευα ότι αυτοί οι άνθρωποι που κάποτε υπερασπιζόντουσαν τους εργαζομένους σήμερα θα τους αποκαλούσαν τραμπούκους και συντεχνίες.

Που να πίστευα ότι τα κροκοδείλια δάκρυα τους θα συνοδεύονταν με τόννους ληγμένων χημικών σε κάθε εύλογη αντίδραση των εργαζομένων.

Αν ήθελα κύριοι να με κυβερνάει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα πήγαινα εργάτης στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Έχετε πει τόσα ΨΕΜΜΑΤΑ που δυστυχώς δεν μπορείτε πλέον να γίνετε πιστευτοί. Βέβαια αυτό δεν σας ενδιαφέρει. Το μόνο που σας ενδιαφέρον είναι πως θα κάνετε προπαγάνδα [και σε αυτό είστε πολύ καλοί] εναντίον σε όσους σας αντιστέκονται χρησιμοποιώντας όλα τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και κάποιους ξεπεσμένους δημοσιογράφους.

Αλήθεια γιατί δεν λέτε πόσα σας χρωστάνε τα Μ.Μ.Ε; Τώρα είναι βαρίδια ο Φωτόπουλος [κράτα γερά], ο μπαλασόπουλος, και όποιος έχει διαφορετική άποψη από εσάς;

Μήπως είναι τρομοκράτες ο πρόεδρος του ΜΕΤΡΟ Σταματόπουλος και οι εργαζόμενοι του μετρό που προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοικτό το μετρό ώστε να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι και οι διαδηλωτές και δεν είστε εσείς τρομοκράτες όταν ρίχνατε εκατοντάδες χημικά μέσα στο μετρό; ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ : ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 'Η ΕΣΕΙΣ; ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ .

Χίλιες φορές φτωχός και ΕΛΛΗΝΑΣ και αξιοπρεπής παρά υπόδουλος και Ευρωπαίος Γερμανός. Είναι δημοκρατία το αποφασίζουμε και διατάσσουμε; Σας ερωτώ κύριοι της κυβέρνησης: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΊΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ; ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Μου φαίνεται ότι έχετε χάσει και την μπάλα και το παιχνίδι। ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΊΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ। ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.

ΟΣΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ

1 σχόλια:

  1. χαιρομε να υπαρχουν τετοιες φωνες με ονοματεπωνυμο ασχετως αν συμφωνω ή οχι . Μπραβο σας συνεχιστε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.