10 Μαΐου 2012

10:35
1























@mail συναδέλφου:
Το σίγουρο είναι πως το λαμόγιο ο συνάδελφος του διπλανού γραφείου που μια ζωή μέσα στο οχτάωρο έπαιζε πασιέντζα η έκανε βόλτες στο ίντερνετ και μετά καθόταν και πληρωνόταν υπερωρίες για να βγάλει τη δουλειά, ΔΕΝ την ψήφισε.Ξεκινάω απο αυτόν γιατί τώρα τελευταία μου τα έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ από το πρήξιμο!


Δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή ο βολεμένος από τους μπλε ,πράσινους η κόκκινους .... κόκκους, άσχετα με το ποιος ήταν στην εξουσία τα ΔΗΛΩΜΕΝΑ πρόβατα είχαν πάντα μια ιδιαίτερη μεταχείριση
(ξεχωριστό παχνί για μάσα).

Δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή ο Golden boy των 5000 ευρώ μηνιαίου μισθού, χώρια τα άλλα από το παράθυρο.

Δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή ο μεγαλοδημοσιογράφος των πορνοκάναλων,διαπλεκόμενος με την πολιτική, (όχι κόμμα ,πολιτική).

Δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή ο Απατεώνας που ότι έχει στην κατοχή του είναι από ΔΩΡΑΚΙΑ προμηθευτών στις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε.

Δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ που δέχεται οι ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι ΑΝΕΡΓΟΙ και οι λαθρομετανάστες να έχουν δουλειά.

ΚΑΙ Δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή όποιος συντηρούσε αυτό το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έτρωγε την χώρα και τα παιδιά της, αυτοί οι λίγοι που ζούσαν εις βάρος των πολλών.

Όσο προσπαθείτε εσείς οι λίγοι , με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, με ρεπορτάζ στα κανάλια, με αφιερώματα στις φυλλάδες να μας πείσετε για την λάθος επιλογή της υποστήριξης της Χρυσής Αυγής άλλο τόσο μας τονώνεται το ηθικό και ενισχύεται την επιλογή μας.

1 σχόλια:

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.