10 Μαΐου 2012

09:16
Οι “Χρυσές Αυγές” στην Ευρώπη που έχει το θράσος να κουνά και το δάχτυλο: Αυστρία 28%. Νορβηγία 23%. Φιλανδία 19%. Ουγγαρία 16%. Βέλγιο 13%. Ολλανδία 15% . Γαλλία 18%. Κτλ Κτλ.

Η Χρυσή Αυγή, ήρθε, για να μείνει και για να μεγαλώσει, όχι γιατί είναι καλά ή κακά παιδιά, αλλά και ούτε γιατί θα την εγκρίνει ή θα την απορρίψει η ΕΣΗΕΑ.

Η Χρυσή Αυγή, ή κάποια νέα άλλη Χρυσή Αυγή, θα έχει ποσοστά πάνω από 15-25 % τα αμέσως επόμενα χρόνια, γιατί δεν μπορεί ο έλληνας Πολίτης να βλέπει ένα Κράτος να φτιάχνει ιδικούς νόμους, γιατί το απαίτησαν 50 παράνομοι μετανάστες στην Υπατία.

Ο έλληνας Πολίτης δεν μπορεί να βλέπει τις παραλίες γεμάτες από κινητά σούπερ μάρκετ στις πλάτες των μεταναστών, οι οποίοι πουλούν ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος, και που, σε μια χώρα που θέλει να φτιάξει ποιοτικό τουρισμό.

Ο έλληνας, δεν μπορεί να βλέπει κάθε πρωί τους τουρίστες να πατούν πάνω στα σκατά που είναι κάτω από τις ομπρέλες στις παραλίες, από τους μετανάστες που κοιμούνται στα σλήποι μπάγκ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,, μου κάνει εντύπωση που υπάρχει και κανονισμός στους δήμους που επιβάλλει πρόστιμο αν κάποιου ο σκύλος κατουρήσει στην πλαζ.

Μόνο κάποιος εντελώς ανεγκέφαλος ηλίθιος ή βλάκας μπορεί να ανεχτεί χωρίς αντίδραση, την εξαφάνιση και το κλείσιμο των τουριστικών ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτήν την στιγμή υπάρχουν στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια μετανάστες, και 1 εκατομμύριο Ελλήνων άνεργοι, αν σήμερα το Κράτος διώξει τους μισούς μετανάστες, είναι 100% σίγουρο ότι τουλάχιστον 300 000 Ελλήνων θα βρουν δουλειά.

Δεν μπορεί να υπάρξει λαός, ούτε οργανωμένη κοινωνία η οποία δεν θα αντιδράσει όπως βρει, σε αυτήν την πλημμυρίδα ανεξέλικτων μεταναστών, η οποία δεν φαίνετε να έχει ούτε λογική ούτε τέλος.

Αλλά γιατί ασχολούμαστε με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα;

Ας δούμε και τα αντίστοιχα ποσοστά της ακροδεξιάς στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αυστρία 28%. Νορβηγία 23%. Φιλανδία 19%. Ουγγαρία 16%. Βέλγιο 13%. Ολλανδία 15% . Γαλλία 18%. Κτλ Κτλ.

Λοιπόν, όπως ξεκάθαρα μας δείχνουν τα ποσοστά, κάτι παρόμοιο θα γίνει και στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και μάλιστα με την δημοκρατική επιλογή των Ελλήνων.

Αυτό είναι το φυσικό αποτέλεσμα της λαθρομετανάστευσης, στο οποίο αντιδρούν οι Έλληνες και θα συνεχίσουν να αντιδρούν, όσο ηΕΣΗΕΑ σε συνεργασία με την πολιτεία δεν αγγίζει το πρόβλημα.

Αν δεν άνοιγε η Αμυγδαλέζα, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα ήταν 15%.

Αλλά αν δεν αγγίζουν την ΕΣΗΕΑ η κραβιές των απλών Ελλήνων Πολιτών, ας ακούσουν τον δήμαρχο Κορίνθου.

Δεν θα διστάζω να πω, ότι αυτοί που υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση και τις Υπατίες, είναι και οι υπεύθυνοι για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και για τα ποσοστά ανεργίας των Ελλήνων.

Στο χωριό μου λέμε, όποιος θέλει να έχει τα ρούχα του, ας φυλάξει τα μισά.

Ομοίως, αν θέλουμε να έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ας φυλάξουμε τα σύνορα μας.

Όσον αφορά την αγάπη μας για τους φτωχούς όλου του κόσμου, και να θέλουμε, δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους, τουλάχιστον για τώρα.

ΥΓ. Γιατί θεωρούμε ως δημοκρατικό δικαίωμα την μπούργκα που επιβάλλει ο χότζας στις γυναίκες στο Παρίσι, και δεν θεωρούμε δημοκρατική την επιλογή των Ελλήνων, να βάλουν την Χρυσή Αυγή στην βουλή;

Όσον αφορά το τσιτάτο, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βρίσκει πάντα λύσεις, αυτό είναι αλήθεια μόνο όταν η πλειοψηφία πιστεύει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όταν όμως πλειοψηφία θα είναι η Σαρία, και να θέλει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να δώσει λύσεις, δεν θα υπάρχουν αυτιά να την ακούσουν.

Η Ευρώπη, είναι Ευρώπη, γιατί παράγει και εξάγει πολιτισμό, και όχι για να αποδέχεται τα πάντα.

Το ερώτημα, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ανατολή, ή Σαρία στην Ευρώπη, πρέπει τώρα να απαντηθεί, αν υπάρχουν ακόμη στην Ευρώπη περισσότερα σκεπτόμενα όντα, από τους λαϊκιστές που έχουν μπερδέψει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την αναρχία.

Αναρωτιέμαι σε τι πολιτισμικό περιβάλλον θα ζήσουν οι επόμενες γενιές των νέων της Ευρώπης, στο πολιτισμικό και αξιακό περιβάλλον της Ευρώπης όπως ήταν μέχρι χθες, η σε αυτό της Ισλαμαμπάντ;

Σε 8 χρόνια από σήμερα, θα υπάρχουν στην βουλή 50 μουσουλμάνοι βουλευτές με τα τουρμπάνια στα κεφάλια τους και άλλοι 50 της Χρυσής Αυγής και τότε το εγέρθητη θα ακολουθήθηκε και από το σκύψατε.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.


http://olympia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.