6 Ιουνίου 2012

08:34


Β.Π. ..."η κυβέρνηση προτίμησε να δώσει σε τοκογλύφους 430 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει να ψοφήσει το σύστημα Υγείας".
«Ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων» αποκάλεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, τον Ανδρέα Λοβέρδο. Άμεση ήταν η αντίδραση του τέως υπουργού Υγείας, ο οποίος τον χαρακτήρισε «άνανδρο» και τον κάλεσε να κατονομάσει τα συμφέροντα.
«Αν δεν πει ποια είναι τα συμφέροντα, είναι συκοφάντης με μπλούζα λευκή». Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών να ζητήσει συγγνώμη, για να πάρει την απάντηση:
«Αυτό έλειπε, να σας ζητήσουμε και συγγνώμη».
Η κόντρα των δύο στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ άναψε για τα καλά όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε από την πλευρά του πως «ο Δημήτρης Βαρνάβας το παίζει γιατρός» για να του απαντήσει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών πως «αυτός είναι γιατρός και δεν το έπαιζε υπουργός, όπως έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος με τους 46 παρατρεχάμενούς του».

Ο πρώην υπουργός, εξοργισμένος, αποκάλεσε «δειλό, ψεύτη, συκοφάντη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» τον Δημήτρη Βαρνάβα και τον κάλεσε να αποδείξει με στοιχεία αυτά που είπε εναντίον.
Μάλιστα τον κάλεσε να αναφέρει δημοσίως και να κατονομάσει τα συμφέροντα για τα οποία τον κατηγόρησε.
Ο Δημήτρης Βαρνάβας επέμενε όμως προκαλώντας τον Ανδρέα Λοβέρδο αν θέλει να του κάνει μήνυση, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση προτίμησε να δώσει σε τοκογλύφους 430 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει να ψοφήσει το σύστημα Υγείας.
http://www.epikaira.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.