28 Σεπτεμβρίου 2011

23:53


Τo ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και η εφεδρεία - και πως αυτή θα εφαρμοστεί - θα βρεθούν στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου, που θα συνεδριάσει αύριο, στις 10 το πρωί, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης θα συζητηθούν οι δημοσιονομικές, φορολογικές, συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις, ενώ θα γίνει και αναλυτική συζήτηση και για τη διαμόρφωση του επόμενου προϋπολογισμού.

Ειδικότερα, στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
- Ενημέρωση και λήψη απόφασης για βαθμολόγιο και ενιαίο μισθολόγιο του Δημόσιου Τομέα, (εισηγητές: Ε. Βενιζέλος, Δ. Ρέππας).

- Ενημέρωση και λήψη απόφασης για το θεσμό της εργασιακής εφεδρείας, (εισηγητές: Ε. Βενιζέλος, Δ. Ρέππας, Γ. Κουτρουμάνης).

- Ενημέρωση και λήψη απόφασης για δημοσιονομικές, φορολογικές, συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που συνδέονται με την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2011 και τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012, ( εισηγητές: Ε. Βενιζέλος, Γ. Κουτρουμάνης).

- Σχέδιο νόμου: Επιτάχυνση και εξορθολογισμός διαδικασιών αναγκαστικής απαλλοτρίωσης, (εισηγητής: Γ. Ραγκούσης).

- Σχέδιο νόμου: Διαχείριση ακινήτων αρμοδιότητας υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Επίλυση ιδιοκτησιακών ζητημάτων, (εισηγητής: Κ. Σκανδαλίδης).

- Σχέδιο νόμου: Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και εκμεταλλεύσεις, (εισηγητής: Κ. Σκανδαλίδης)

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.