7 Ιουνίου 2012

10:40

Παραλίγο τραγωδία για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδος Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων Τάσο Αποστολόπουλο, και το οποίο παραλίγο να συγκρουστεί με διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Όλα συνέβησαν στις 10:00 προχθές το βράδυ στην φυλασσόμενη διάβαση της οδού Διγενή Ακρίτα στην Πάτρα. Οι δύο άνδρες είχαν ξεκινήσει από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε ο πρώην υπουργός, και ακινητοποιήθηκε για 5 λεπτά στο ύψος της διάβασης του ΟΣΕ.

Οι μπάρες είχαν κατέβει, τρένο όμως δεν πέρασε. Οι μπάρες ανέβηκαν ξανά και το όχημα επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές, όμως νεαρός οδηγός δικύκλου άρχισε να φωνάζει πως ερχόταν αμαξοστοιχία.

Ευτυχώς ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος αντελήφθη τι συνέβαινε, ακινητοποίησε αμέσως το αυτοκίνητο και οι τρεις επιβαίνοντας είδαν σε απόσταση αναπνοής μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου να περνά το τρένο από μπροστά τους. Η ανάσα τους κόπηκε προς στιγμής καθώς αν δεν υπήρχε ο οδηγός δικύκλου είναι βέβαιο πως θα είχαν παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία.



Πηγή: dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.