12 Ιουνίου 2012

22:43
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Στο παρά πέντε των εκλογών έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για μπλε και πράσινους υπουργούς που φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις παράνομου πλουτισμού τους! Το συγκλονιστικό θέμα δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing με απίστευτες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Pressing, ο ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μικροσκόπιό του τέσσερα μεγαλοστελέχη πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δεν πρόκειται ούτε για υφυπουργούς ούτε για παρατρεχάμενους ούτε για δευτεροκλασάτους.

Και οι τέσσερις είναι ιστορικά και κορυφαία στελέχη των δύο παρατάξεων. Μάλιστα, οι δύο από αυτούς θεωρούνται και ιστορικά στελέχη.

Στο ρεπορτάζ περιλαμβάνονται στοιχεία για το πού έχει φτάσει η υπόθεση, τι έχουν ζητήσει οι αρχές του ΣΔΟΕ από τις τράπεζες για το άνοιγμα των λογαριασμών και σε ποια πρόσωπα έχει επεκταθεί η έρευνα εκτός των τεσσάρων (συγγενείς, φίλοι, γραμματείς, εταιρείες). Στην όλη υπόθεση φαίνεται να συνδέεται και μία από τις εταιρείες του έγκλειστου στις φυλακές Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο ένας εκ των υπουργών απασχολεί την έρευνα και εκτός Ελλάδος καθώς φαίνεται ότι έχει επενδύσει σε ακίνητα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη με πρόσωπα και εταιρείες μαϊμού.
http://sarotiko.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.