13 Ιουνίου 2012

15:36
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΩΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ

_______Μετά την αλληγορία των Γαϊδάρων, την οποία σας παρουσιάσαμε στο προηγούμενο σημείωμά μας (της 10ης Ιουνίου), σας παρουσιάζουμε την ερμηνεία των όσων αλληγορικώς είπαμε προχθές με την ιστορία περί γαϊδάρων. Είναι η ερμηνεία των όσων συμβαίνουν τώρα στην δύστυχη Ελλάδα μας. Θα διαβάσετε πράγματα, που είναι φοβερά -εάν βέβαια είναι αληθινά-.

Κατά τήν γνώμην μας τουλάχιστον είναι αληθοφανή. Στο χέρι σας είναι να τα εκτιμήσετε. Οπωσδήποτε το συμπέρασμα είναι, ότι η Ελλάδα μας έχει εκποιηθή από τούς πολιτικούς, οι οποίοι κυβέρνησαν τα τελευταία αυτά χρόνια. Βλέπετε, οι Εφιάλτες ποτέ δέν έλλειψαν από την μαρτυρική Ελλάδα μας.

Επιτρέψατέ μοι να σας υπομνήσω, ότι ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009 είχε επισκεφθη δύο φορές τις Η.Π.Α. Όταν δε τελικά εκέρδισε τις εκλογές, ως Πρωθυπουργός πλέον, επήγε καί πάλι, για μία ακόμη φορά, στις Η.Π.Α. Ήτοι σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επισκέφθηκε τρείς φορές την Πολιτική Ηγεσία της Αμερικής! Τι άραγε έκανε εκεί; Τι συζήτησε; Ποιές συμφωνίες υπέγραψε; Ποιές υποχρεώσεις ανέλαβε; Ποιές υποσχέσεις έδωσε στην Αμερικανική Πολιτική Ηγεσία;

Κανείς ποτέ δεν έμαθε! Ανακοινωθέν ποτέ δεν εκδόθηκε! Ό,τι έγινε, συνετελέσθη στα κρυφά! Αυτά λοιπόν τά κρυφά της πολιτικής είναι όσα βούλιαξαν την Ελλάδα μας! Η Αμερική, οπως λέγεται, θέλει να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να φθάσει λοιπόν στο στόχο της, χρησιμοποιεί τήν Ελλάδα μας ως μοχλό! Σήμερα βιώνουμε τα αποτελέσματα!

Ο μακαρίτης πια Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε "Έξω οι βάσεις! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", αλλά την ίδια ώρα κρυφά έβαζε την υπογραφή του για να επεκταθούν οι Αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα! Είχε δυό πρόσωπα, χρησιμοποιούσε δυό γλώσσες! Ήταν πράκτορας των ΗΠΑ στην Ελλάδα! To ομολογούν όσοι έχουν θάρρος! Ο επ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασ. Κόκκινος έγραψε στην "ΑΞΙΑ" της 2ας Ιουνίου: "Το 1981 ανέλαβε την εξουσία ο χαρισματικός οικονομέτρης ως "οικονομολόγος" με ειδική αποστολή από τις ΗΠΑ. Άρχισε αποδοκιμάζοντας το "μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο". Τότε έκλεισαν όλες οι βιομηχανίες. Μειώθηκαν τραγικά το ΑΕΠ και οι ιδιωτικές επενδύσεις. Και το δημόσιο χρέος έως το 1990 έφθασε το 100% του ΑΕΠ. Τότε ακούσθηκε το ιστορικό "Τσοβόλα δώσ' τα όλα!" Τα δανεικά σκορπίσθηκαν για καταναλωτικές δαπάνες."

_______Ο Γεώργιος Παπανδρέου εξ άλλου προεκλογικά έλεγε το γνωστό πιά "λεφτά υπάρχουν", αλλά την ίδια ώρα έκανε μυστικές συνεννοήσεις με τους παράγοντες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τήν οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος! Κι αυτός με τη σειρά του εξυπηρέτησε πιστά τα συμφέροντα της Αμερικής και έτσι έφθασε την οικονομία στο χείλος της αβύσσου! Θα αναφερθούμε και πάλι στα κείμενα του κ. Βασ. Κοκκίνου: ........" Οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να ζουν μόνον για να πληρώνουν τα δανεικά. Οι όροι που αποδέχθηκαν ο Γιώργος Παπανδρέου και οι ανίκανοι υπουργοί του των Οικονομικών είναι απάνθρωποι. Να βασανίζονται οι σύγχρονοι Έλληνες για να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησεν ο πατέρας του, ο κ. Σημίτης και ο ίδιος, για να διατηρήσουν την εκλογική τους βάση. Κανείς δεν σκέπτεται τον λαό και τις σύγχρονες γενιές, που καταστρέφονται από τις πράξεις και παραλείψεις τους." (βλ. παραπάνω).

________ Η κυρία Αλέκα Παπαρρήγα, σχολιάζοντας τις επισκέψεις του κ. Γεωργίου Παπανδρέου -στην εκπομπή του MEGA της Δευτέρας 4ης Ιουνίου, ώρα 20.45΄ καί απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Πρετεντέρη-, τα είπε "έξω από τά δόντια". Μετά τήν συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα, είπεν η κα Παπαρρήγα, επέστρεψε στην Ελλάδα (ο Γ.Α.Π.) και έθεσε το δίλημμα "Δημοψήφισμα ή Εκλογές"! Τελικά το δίλημμα αυτό ήταν και η ταφόπλακα της πολιτικής καριέρας του κ. Γ. Παπανδρέου! Σημασία όμως έχει, ότι ήταν εντολοδόχος της Αμερικανικής πολιτικής στην Ελλάδα! Μήπως αυτό άραγε ήταν το τέχνασμα στα σχέδια της Αμερικανικής Πολιτικής Ηγεσίας, ώστε ο κ. Παπανδρέου να παραμερισθεί οριστικά από την πολιτική σκηνή; Μήπως αυτό το σχέδιο έχει ως συνέχεια την προώθηση και την ανάδειξη του κ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργού; Ο καιρός θα το φανερώσει!

________ Έπειτα από το εισαγωγικό αυτό σημείωμα, διαβάστε, παρακαλώ, τά παρακάτω. Τα αλιεύσαμε από το διαδίκτυο. Είναι φοβερά καί απίστευτα! Οπωσδήποτε όμως είναι τόσο αληθοφανή! Στο ρόλο του Ανδρέα Παπανδρέου προχθές και του Γεωργίου Παπανδρέου χθές ως εκτελεστών, και δή ως φερεφώνων, της Αμερικανικής Πολιτικής, σήμερα εμφανίζεται ο κ. Αλέξιος Τσίπρας! Τον προωθεί η Αμερική, τον πλασσάρει η Αμερική! Διά των ΜΜΕ τον πριμοδοτεί! Άλλωστε τον περασμένο Μάϊο και ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την Αμερική! Τι άραγε ήθελε εκεί στή Μέκκα του Καπιταλισμού; Με ποιούς επικοινώνησε; Είναι "ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου", γράφουν ήδη οι εφημερίδες, που θα αποτελειώσει ό,τι ακόμη έμεινε όρθιο; Απίστευτο; Μπορεί όμως να είναι αληθινό!

_________ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Μέχρι σήμερα απέφευγα συστηματικά να λάβω θέση επί των πολιτικών μας πραγμάτων. Ούτε στην κατά σάρκα Αδελφή μου, ούτε στά παιδιά της, ούτε στον οδηγό μου είπα ποτέ τι νά ψηφίσουν στις κατά καιρούς εκλογικές αναμετρήσεις! Και επί πλέον, τριάντα τέσσερα τόσα χρόνια ως Μητροπολίτης του ιστορικού αυτού τόπου, ποτέ δεν τους ερώτησα τι εψήφισαν! Τώρα όμως που η Ελλάδα μας χάνεται, τώρα θεωρώ υποχρέωσή μου να λάβω θέση στα πολιτικά δρώμενα. Η σιωπή ημών τών Ταγών της Εκκλησίας τώρα πια ισοδυναμεί με προδοσία. Εγώ προσωπικά, συγχωρήστε μου την έκφραση "εγώ", δεν πρόκειται διά της σιωπής μου να συντελέσω στην προδοσία της Ελλάδος μας.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 12 Ιουνίου 2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.