2 Μαΐου 2012

09:09
1
Πριν ψηφίσεις ΔΗΜ.ΑΡ., δες αυτές τις φωτογραφίες
Προεκλογικό πρόγραμμα ΔΗΜ.ΑΡ : Κατάργηση προσευχής και μαθήματος Θρησκευτικών.

Πηγή

Ανθελληνικό παραλήρημα Ρεπούση ..


Οικίες ‘’συνωστισμένων’’ στη Παλιά Κοκκινιά 1951
Ρεσιτάλ ανθελληνισμού έδωσε προχθές βράδυ στο Mega (στον Σταύρο Θεοδωράκη) η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Ρεπούση, υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”, πρότεινε να έχουμε κοινά βιβλία ιστορίας στα σχολεία με τους Τούρκους........και άλλα πολύ πρωτότυπα.
Μέτα από αυτά, οι γειτονιές της Παλιάς Κοκκινιάς,τα Αρμένικα,οι σύλλογοι Μικρασιατών,οι ενώσεις Ποντίων Πειραιά, της ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στη κάλπη της 6ης Μάιου.

Η Τουρκία στηρίζει… Ρεπούση!

Άρθρο με τίτλο «Βρικολάκιασε το πνεύμα πολέμου στον γείτονα» αφιερώνει στο πρωτοσέλιδο της η τούρκικη εφημερίδα Milliyet για το νέο βιβλίο της έκτης τάξης Δημοτικού στην Ελλάδα.

Η Τουρκία στηρίζει… Ρεπούση!
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στη χώρα μας γράφηκε και πάλι το βιβλίο της Ιστορίας της τελευταίας τάξης του Δημοτικού που είχε προκαλέσει την αντίδραση, όπως τονίζει, των εθνικιστών καθώς περιείχε ήπιες διατυπώσεις για τους Τούρκους και τους Οθωμανούς.

Πηγή

Δείτε τον υποψήφιο της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Θράκη: Σαμή Καραμπουγιουκλού

Διαβάστε τι είπε ο αρχιχαφιές της Τουρκίας ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σε τελετή όπου παρίσταντο όχι μόνο οι συνήθεις πρακτοράντζες του Προξενείου, αλλά και υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ…

Σας παραθέτουμε σήμερα την εξαιρετικά εύγλωττη ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγων ημερών στην επίσημη ιστοσελίδα της η ψευδομουφτεία Ξάνθης σχετικά με ένα χάτιμ που τελέστηκε στις 16 Απριλίου σε τζαμί της Ξάνθης (1η φωτό). Προσέξτε όχι μόνο τι αναγράφεται σε αυτήν για το Προξενείο Κομοτηνής (που κατονομάζεται ως «το Προξενείο της Μητέρας-Πατρίδας μας, Τουρκικής Δημοκρατίας»), αλλά βεβαίως και ποιοι αναφέρονται ότι παρίσταντο. Ιδιαίτερη ημασία έχουν όμως φυσικά και οι δημόσιες συμβουλές του ψευδομουφτή Μέτε προς τους παρευρισκομένους στην τελετή μουσουλμάνους για το τι θα πρέπει να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές. Απολαύστε:
(...)
ο Ραμαντάν Ντουμπάν-εκπροσωπώντας το Προξενείο της μητέρας-πατρίδας μας Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή,
(...)

Μετά την τελετή μοιράστηκε πιλάφι που είχε ετοιμαστεί από τους νέους της συνοικίας μας».
Στη 2η φωτογραφία πάντως (που προέρχεται από τα μεθεόρτια της συγκεκριμένης εκδήλωσης) διακρίνουμε πλην του νυν ανεξάρτητου βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τον Σαμή Καραμπουγιουκλού της ΔΗΜΑΡ και τον Αντνάν Πετσενίκ της ΝΔ. Άρα δίκιο είχε ο Μέτε, όταν δήλωσε πως «Όλοι οι υποψήφιοι είναι εδώ».

"Η γενοκτονία δεν είναι δουλειά των κομμάτων", δηλώνει ιδρυτικό στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς


Ο Σαμί Καραμπουγιουκλού που είναι ιδρυτικό μέλος του κόμματος ΔΗΜΑΡ και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης δήλωσε πως το θέμα της γενοκτονίας δεν είναι δουλειά των κομμάτων.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης Σαμί Καραμπουγιουκλού σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την γενοκτονία δήλωσε τα εξής :

¨Το θέμα της γενοκτονίας δεν είναι δουλειά των πολιτικών, και καθόλου δουλειά των κομμάτων.
Διότι τα κόμματα έχουν άλλη δουλειά. Αυτό είναι δουλειά των ιστορικών. Ξέρετε ότι η λέξη γενοκτονία εφαρμόστηκε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή

-O Κουβέλης, η Ρεπούση και το “πατριωτικό ΠΑΣΟΚ”

Mε αφορμή την κάθοδο της κ. Μαρίας Ρεπούση με το κόμμα του Κουβέλη, τη Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜ.ΑΡ), ο Κωσταντίνος Φωτιάδης έγραψε ένα κείμενο, του οποίου ο τίτλος στη δημοτική είναι: “Αυτός που δεν σκέφτεται όταν κάθεται, απορεί όταν σηκώνεται”. Ας το διαβάσουμε, γιατί μπορεί και νάχει και δίκιο!!!
spyros.jpg
Που κι νουνίζ όντες κάθεται, θαμάσκεται όντες σκούται
.
του Κωνσταντίνου Φωτιάδη
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατικής Αριστεράς
.
Η πρόσφατη ένταξη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός σας, της κυρίας Μαρίας Ρεπούση, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας του Α.Π.Θ., και του επαγγελματία γυρολόγου των πολιτικών σχημάτων, κομμάτων, και ιδεολογικών τάσεων, κυρίου Νίκου Μπίστη, μου προξένησε αλγεινή εντύπωση για τους εξής λόγους:
η συνέχεια εδώ


ΔΕΝ θα καταργήσετε την Προσευχή από το σχολείο των παιδιών ΜΟΥ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ. Και δυστυχώς για εσάς, το εννοώ……

1 σχόλια:

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.