17 Νοεμβρίου 2011

22:55
1
Δυστυχώς κάποιοι ανεύθυνο-υπεύθυνοι, δεν μπορούν να κάνουν πίσω τον εγωισμό τους για ένα αντικείμενο που δεν γνωρίζουν.(ΗΛΠΑΠ-Τρόλεϊ).

Με αποτέλεσμα τη δύσκολη αυτή μέρα (17 Νοέμβρη), αντί ο Επόπτης Κυκλοφορίας Οχημάτων, να βρίσκεται στα Χαυτεία, να τον έχουν πάει στον Ρέντη στο ΚΔΕ.

Με κίνδυνο να έχουμε σοβαρές δυσλειτουργίες στην κίνηση των οχημάτων.

Τα τρόλεϊ κ. Νίκογλου, δεν είναι λεωφορεία και καλό θα ήταν να σας γίνει ένα σεμινάριο το πως λειτουργούν και πως ρυθμίζεται η κυκλοφορία τους.

Ελπίζουμε με αυτή την (ανεύθυνη) στάση που δείχνεται, να μην έχουμε καταστροφές οχημάτων από εγκλωβισμό σε πορεία και κατά συνέπεια τραυματισμούς προσωπικού.

Το καλύτερο δε θα ήταν, να αφήσετε κατά μέρος τον ηγεμονισμό που σας διακατέχει και να συνεργαστείτε σε πλαίσιο συναδελφικό με τους Επόπτες-Επιθεωρητές (Δυστυχώς του πρώην ΗΛΠΑΠ) ώστε να πετύχουμε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.


ΠΗΓΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

1 σχόλια:

  1. Εδώ κοτζάμ υπουργός μεταφορών δεν κατάλαβε ότι άλλο είναι το λεωφορείο και άλλο είναι το ηλεκτρικό λεωφορείο ( και τα συγχώνευσε )και περιμένετε από έναν απλό διευθυντή κίνησης να το καταλάβει ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.