17 Νοεμβρίου 2011

10:03

Την ανάγκη να υπάρξουν παρεμβάσεις διορθωτικού χαρακτήρα στο μέτρο της εφεδρείας, τόνισε ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5 και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις από την εφαρμογή του.

Αναφερόμενος στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το καθεστώς εφεδρείας στην Πολιτική Αεροπορία, ο κ.Βορίδης, τόνισε ότι θα υπάρξει κάποια κυβερνητική θέση για το ζήτημα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του υπουργείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σύλλογος Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Βασίλης Αλεβιζόπουλος τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος να κλείσουν 21 μικρά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα, ελλείψει προσωπικού λόγω του μέτρου της εφεδρείας.

Για το θέμα των ταξί ο κ.Βορίδης δήλωσε ότι η απελευθέρωση του κλάδου θα πρέπει να γίνει με τρόπο δίκαιο και ορθολογικό.

Μιλώντας για τη νέα κυβέρνηση, ο υπουργός Υποδομών τόνισε: «Υπάρχει μία παρανόηση σχετικά με την κυβέρνηση. Δεν λύσαμε τις ιδεολογικές μας διαφορές, ούτε καν έχει γίνει προγραμματική σύγκλιση. Πρόκειται για μία κυβέρνηση με συγκεκριμένη εντολή και σκοπό και εδώ ακριβώς έχουμε συμφωνήσει».

Ο κ.Βορίδης τόνισε, τέλος, ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στο νέο κυβερνητικό σχήμα και αναφερόμενος στις δηλώσεις Καστανίδη περί «συμμετοχής ακροδεξιών υπουργών και υφυπουργών στην κυβέρνηση συνεργασίας» απαντά: «Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος απομακρύνεται από την κυβέρνηση στενοχωριέται».

Newsroom ΔΟΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.