23 Μαρτίου 2011

19:20
1
«Θα είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν γι' αυτό οι πολίτες». Με αυτές τις φράσεις στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου προέτρεψε τα στελέχη του να μην φοβηθούν αποδοκιμασίες και ακραίες εκδηλώσεις και να παραστούν σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ήδη, οι βουλευτές και οι υπουργοί έλαβαν εντολή να παραστούν σε όλες τις παρελάσεις και κάθε πόλη της Ελλάδας, με οποιοδήποτε κόστος ακόμα και να γίνουν δεκτοί με συνθήματα αποδοκιμασίας ή να τους ρίξουν γιαούρτια.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει εξόρμηση των στελεχών του ΠαΣοΚ αλλά και περιοδείες του κ. Παπανδρέου σε μια προσπάθεια να σπάσει αυτό το κλίμα πρόκλησης επεισοδίων σε βάρος κυβερνητικών παραγόντων, το οποίο σύμφωνα με την κυβέρνηση είναι πολιτικά υποκινούμενο.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ

1 σχόλια:

  1. Ο ΗΡΩΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΟΥΡΤΟΦΟΡΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΡΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΏΝΤΑΣ ΤΑ ΚΩΜΙΚΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΣΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.