8 Φεβρουαρίου 2011

21:42
4
(1974-2011)…τριάντα επτά χρόνια τζαμπατζής!!!

Ο υπουργός που αποκαλεί τζαμπατζή τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον χαμηλόμισθο και τελικά όποιον δεν αντέχει πια να του πιάνουνε συνέχεια το κ@λο κάτι τύποι σαν τον υπουργό .

Δημήτρης Ρέππας

Είναι το λιγότερο θράσος , ένας άνθρωπος που σε ολόκληρη τη ζωή του ζει παρασιτικά από τον Έλληνα φορολογούμενο, να τον αποκαλεί τζαμπατζή!

Ο άνθρωπος που αν καθίσει να μετρήσει κάποια στιγμή τα ένσημα του, δεν θα του πάρει περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα!!!

Όλα πράσινα και με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ . Για του λόγου το αληθές διαβάστε το βιογραφικό του, από την προσωπική του σελίδα παρακαλώ

1974: Εντάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

* 1975: Εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΦΕΕ), στις πρώτες μετά τη Δικτατορία ελεύθερες εκλογές των φοιτητικών οργάνων.

* 1976 έως 1981: Γραμματέας αναπληρωτής της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

* 1981: Εκλέγεται για πρώτη φορά Βουλευτής Αρκαδίας.

* 1984: Εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

* 1993: Εκλέχθηκε μέλος του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

* 22 Ιανουαρίου 1996: Αναλαμβάνει Υπουργός Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Πρωθυπουργός του αναθέτει τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Τη θέση αυτή διατηρεί μετά τις εθνικές εκλογές του 1996 και του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2001, επί έξι χρόνια.

* Οκτώβριος 2001: Εκλέγεται μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής, μετά το 6ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

* 24 Οκτωβρίου 2001: Αναλαμβάνει Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Θέση που διατηρεί μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου 2004

* Κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του διετέλεσε μέλος της οκταμελούς Κυβερνητικής Επιτροπής και άλλων κυβερνητικών οργάνων. Ανέλαβε σειρά νομοθετικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών στους τομείς της ενημέρωσης, της απασχόλησης και της κοινωνικής ασφάλισης.

* Το πρώτο εξάμηνο του 2003, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, άσκησε τα καθήκοντα του Προέδρου του Συμβουλίου Υπουργών Κοινωνικών Υποθέσεων.

* 7 Μαρτίου 2004: Εκλέγεται και αναλαμβάνει καθήκοντα Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., θέση στην οποία επανεκλέγεται από τους συναδέλφους του Βουλευτές και το 2006 διατηρώντας αυτή την ιδιότητα καθ’ όλη την κοινοβουλευτική περίοδο, μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Με την ιδιότητα αυτή συμμετείχε στα κορυφαία όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πολιτικό Συμβούλιο, Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο και Εθνικό Συμβούλιο).

* 4 Οκτωβρίου 2009: Εκλέγεται και αναλαμβάνει Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Ως Υπουργός και ως Βουλευτής έχει συμμετάσχει σε πολλά Διεθνή Συνέδρια και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε Διεθνείς Οργανισμούς και Εκδηλώσεις. Έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες – άρθρα και το βιβλίο «Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μέσα Ενημέρωσης» (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Όποιος μπορεί να ανακαλύψει μέσα από το βιογραφικό του υπουργού έστω και μια υποψία για ένσημο εργασίας εκτός ΠΑΣΟΚ κερδίζει το βιβλίο του υπουργού
«Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μέσα Ενημέρωσης» (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Τελικά στο Πανεπιστήμιο δεν σπούδασε οδοντίατρος

Σπούδασε ΠΑΣΟΚ!!!

Και αυτή την επιστήμη εφαρμόζει τώρα
Και την εφαρμόζει καλά

Ομολογουμένως δεν πήγαν τζάμπα αυτά που του έμαθε το «Πανεπιστήμιο του ΠΑΣΟΚ»

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ!!!! ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ!!!

Όσο για τα χρόνια που «προσφέρει» στον Ελληνικό Λαό (1974-2011)
είναι κατά τι περισσότερα
από τα χρόνια που «προσφέρει «ένα άλλο μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
σε ένα άλλο λαό ........ Ο Μουμπάρακ!

1974-2011 Τριάντα επτά χρόνια τζαμπατζής

Τελεία και παύλα .

Πηγή

4 σχόλια:

  1. αξιος αξιος από το βιογραφικό λείπει η σχολή ψευτών στην οποία έχει φοιτησει ο ιδιος και ολη η κοματικη παρεα του. εχουνε παρει μαστερ στην ψευτια την υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι σαν τον μουμπαρακ δεν φερνει αυτη η φατσα? ειναι και οι δυο στη σοσιαλιστικη διεθνή απατη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρα πολυ καλο και αληθες μονο που αυτοι μας ......δεν αντεχω με κανουν κ ποναω και πονανε και οι γυρω μου δεν θα μεινει ετσι.με αρρωστησαν με εκαναν ρακο χωρις λογο και αιτια και νομιζουν πως δεν θα πληρωσουν;; κανουν λαθος θα πληρωσουν κ μαλιστα κ με τοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μονο με την σκεψη οτι αυτος και πολλοι αλλοι μεσα στην βουλη ειναι η γενια του του πολυτεχνιου που επι χουντας φωναζαν για ψωμι,παιδια,ελευθερια,νιωθω οργη και αηδια και ντρεπομε που ειμαι ελληνας.Ρεπας το ανεπαγγελτο παρασιτο που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του σε πραγματικη δουλεια ο ισοβιος τζαμπατζης εχει το θρασος να αποκαλει τους ΕΛΛΗΝΕΣ τζαμπατζιδες.ΘΑΥΜΑΣΤΕΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.