12 Φεβρουαρίου 2011

23:26
1
Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τώρα που έχουμε μπει στη τελική ευθεία για την ψήφιση του περίφημου νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας , σε ποια στοιχεία και πρακτικές που εφαρμόστηκαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες βασίστηκε το υπουργείο μεταφορών για να συντάξει αυτό το νομοσχέδιο . Το θεωρώ δεδομένο ότι καταλάβατε ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν είναι δημιούργημα ελληνικό αλλά είναι συρραφή δοκιμασμένων πρακτικών της περασμένης δεκαπενταετίας !!! άλλων ευρωπαϊκών χωρών ( με μερικές τροποποιήσεις προς το χειρότερο φυσικά ) .

ΠΡΑΓΑ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΕΙΔΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ο προϋπολογισμός κατανέμεται ανά ομάδα συναφών λειτουργιών ( τεχνικό τμήμα , οικονομικό , παραγωγικές διαδικασίες ) σε όλους τους φορείς και όχι ανά φορέα .


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ : Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

58 % από εισιτήρια και αποζημιώσεις δωρεάν εισιτήριων ( στην Ελλάδα που δεν υπάρχει καθόλου έλεγχος εισιτήριων ( λόγω κυβερνητικής εντολής ) το ποσοστό αυτό είναι άπιαστο όνειρο )
22% κυβέρνηση
15 % δήμοι
5 % περιφέρεια


ΜΑΔΡΙΤΗ : Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΩΣ ΠΗΓΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΟΣ

Αύξηση των τιμών των εισιτήριων κατά αναλογία αντίστοιχη με την αύξηση του εισοδήματος

Εδώ έγινε η αναγκαία διόρθωση από τους κοπρίτες του υπουργείου :
Μείωση μισθών - αύξηση στα εισιτήρια !!!!!!


Ερώτηση :Εάν είχατε εσείς αυτά τα έτοιμα στοιχεία στην διάθεση σας θα συντάσσατε το ίδιο νομοσχέδιο που έφτιαξε η ομάδα του υπουργείου ;;;;;;

Τα σχόλια είναι ανοιχτά .......

1 σχόλια:

  1. Εχουμε χορτασει απο σχεδια, οτι σκεφτεται ο καθε ανεγκεφαλος κανει.
    Βασικα, δεν εκαναν το πιο απλο, να ρωτησουν τον απλο εργαζομενο, να καταθεσει τις προτασεις του. Βλεπετε αυτοι που κυβερνουν, θελουν να "παιρνουν" και κανενα μεζεδακι, ενω ο εργαζομενος σκεφτεται το καλο της εταιριας και οχι πως θα "μασησει"! Γι' αυτο μας εφτασαν σε αυτο το χαλι! Αλιμονο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.