3 Ιανουαρίου 2011

11:52
1
Θα ήθελα από την πλευρά μου να προσθέσω τα παράκάτω:

α) Είναι αδύνατον να μπαίνουν όλοι από την μπροστινή πόρτα. Σε ώρες αιχμής, φαντάζεστε τί ταλαιπωρία θα είναι για τους επιβάτες; Έχετε δεί τα μικρά λεωφορεία πόσο άβολα είναι; Εδώ τρείς πόρτες ανοίγουν και πάλι γίνεται χαμός.

β) Άν ένας επιβάτης δεν έχει εισιτήριο τότε τί θα γίνει; Ο οδηγός θα παίρνει λεφτά και θα δίνει ρέστα; Τότε η διαδρομή των 20 λεπτών θα κρατάει 40.

Η λύση του εισπράκτορα όπως ήταν παλιά, στην πίσω πόρτα, δίνει τα εξής: θέσεις εργασίας, σιγουριά οτι ο επιβάτης θα πληρώσει εισιτήριο (άρα τα ΜΜΜ θα έχουν πάντα εισπράξεις, που σημαίνει και κέρδη) και φυσικά και κάποιου είδους ασφάλεια και ηρεμία μέσα στα ΜΜΜ, ώστε ο οδηγός να μπορεί να μεταφέρει τους επιβάτες με ηρεμία και ασφάλεια.

Άλλωστε σε πρώτη φάση μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κύριοι ελεγκτές για το σκοπό αυτό.

Υπάρχει κάποιος από εμάς που να μην θέλει ηρεμία και άνεση στις μετακινήσεις του;

Απόψεις και αντιρρήσεις δεκτές. Ευχαριστώ. Καλή χρονιά.

Αναγνώστης

Τ Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011 4:25 π.μ.

1 σχόλια:

  1. Αν και αυτή η λύση είναι η σωστή για την ελληνική πραγματικότητα δεν εφαρμόζεται για τον απλούστατο λόγο . Δεν υπάρχει πουθενά μίζα !!! Ενώ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο όλο και κάτι θα οικονομήσουν τα λαμόγια . Και τους είναι αδιάφορο αν τα ΜΜΜ θα εισπράτουν τα πραγματικά τους έσοδα απο τις υπηρεσίες που προσφέρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.