5 Ιανουαρίου 2011

10:38
Παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό τους ιθύνοντες αυτού του Κράτους να πέφτουνε όλο και περισσότερο στο Βούρκο .

Κρίμα το "Διαίρει και Βασίλευε"μας έγινε τρόπος ζωής .

Κάθε μέρα ακούμε και για κάποια κοινωνική ομάδα που με τις αποδοχές της ή τους κοπρίτες που τρέφει έφτασε τη χώρα στα σημερινά της χάλια.

Σήμερα βγήκε στην επιφάνεια το πόρισμα Ρακιντζή για τους υπαλλήλους στο Μετρό. Ούτε λίγο ούτε πολύ διοριστήκανε από την Ν.Δ από συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και τα λοιπά όσα λοιπόν διαβάσαμε , όλοι μας Αξιότιμε κ. Ρακιντζή γιατί δεν πετάτε τα πράσινα γυαλιά που φοράτε και πηγαίνετε λίγο πιο πίσω να εξετάσετε την εποχή που άρχισε να λειτουργεί το μετρό ,πόσοι υπάλλήλοι μπήκαν, με ποιά προσόντα, ποιός ήτανε ο τότε Υπουργός και φυσικά την γεωγραφική περιοχή που προέρχονταν.

Αλήθεια, γιατί κύριε της Δημόσιας Διοίκησης ,δεν αναρωτηθήκατε για τις 13 Αυγούστου του 2Ο1Ο,στο Υπουργείου του κ. Λοβέρδου ποιοί διοριστήκανε, εάν είχανε τα προσόντα, εάν περάσανε ΑΣΕΠ????

Το Αποκαλυπτικό Δελτίου του ΕΞΤΡΑ ,είναι γεμάτο από διορισμούς που περνάνε στα μουλουχτά. Αλήθεια οι διορισμοί που έκανε η κ. Τζάκρη στα μέρη της ,σε συγγενείς και συγχωριανούς ήτανε νομότυποι?

Επειδή κ. Ρακιντζή ήσαστε διορισμένος του συστήματος μην σπέρνετε διχόνοια στον ΄Ελληνα ότι και να κάνετε δεν σας ακούει.΄Εχει την δική του άποψη και γνωμη και τη γνωρίζετε πολύ καλά. ΄Αλωστε το πελατειακό κράτος και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτά κρατά πολύ καλά.Η επάρατη έχει φύγει, τώρα Κυβερνά άλλος και φταίει μόνο αυτός.

Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι ούτε υπάλληλος του μετρό είμαι ,ούτε έχω καμμία απολύτως σχέση με τα πρόσωπα και τα γεωγραφικά διαμερίσματα που αναφέρει το πόρισμά σας. Πάντως έχω παιδιά και μάλιστα άνεργα και στεναχωριέμαι να βλέπω ανθρώπους νέους να βγαίνουνε στην ανεργία.

Διότι το σοβαρότερο πρόβλημα είναι αυτό κ. Ρακιντζή,να κρατάμε με νύχια και με δόντια έστω και έναν νέο σε δουλεια.Και όχι να ψάχνουμε να δούμε εάν είναι πράσινος ,μπλέ ,κίτρινος κόκκινος και δεν συμμαζεύεται.

Επίσης κ. Ρακιντζή όταν κάνετε ελέγχους στη Δημόσια Διοίκηση να ήσαστε αμερόληπτος και να μην μεροληπτείτε υπερ του ενός ή του άλλου κόμματος διότι τα πορίσματά σας ,μόνο τότε έχουνε την αξία που τους αρμόζει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

T Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011 3:14 π.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.