16 Δεκεμβρίου 2010

18:28
Μια ακόμη εβδομάδα ταλαιπωρίας και... κίνησης για το επιβατικό κοινό και τους οδηγούς, αφού οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη.

Πέρα από την 24ωρη απεργία της Τετάρτης που ισχύει για όλα τα ΜΜΜ, τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ, τραμ, Μετρό, ΗΣΑΠ θα απέχουν από την εργασία τους, ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Θα είναι η δεύτερη εβδομάδα διαδοχικών κινητοποιήσεων από τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς και αναμένεται να δημιουργηθούν νέα κυκλοφοριακά προβλήματα, ανάλογα με εκείνα των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι ακόλουθες:

- Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

- Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου: Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

- Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου: Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.

- Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

- Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου: Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα συνεδριάσουν οι πρόεδροι των σωματείων των εργαζομένων για να επικυρώσουν και τυπικά το πρόγραμμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.