16 Δεκεμβρίου 2010

23:05
1
Κάτι ακούγεται πως την επόμενη εβδομάδα τα ΜΜΜ ετοιμάζονται ΠΑΛΙ για 24ωρες απεργίες. Αύριο 17/12 πάλι στάση εργασίας 11:00-16:00.Ρε σεις γιατί μας βασανίζετε εμάς τους εργαζόμενους? Δεν καταλαβαίνεται ότι θα εκνευρίσετε τον ελληνικό λαό?

Μη τυχόν και κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί δεν θα έχετε στήριξη από ΠΟΥΘΕΝΑ. Έχουμε πληρώσει κάρτες απεριορίστων διαδρομών, η βενζίνη έχει φτάσει στα ύψη, οι μισθοί μας στο ναδίρ. Αν χάσουμε και τη δουλειά μας επειδή εσείς αντιδράτε με αντι-λαϊκό τρόπο τότε και εμείς θα γίνουμε εχθροί σας. Μην κάνετε τα ίδια λάθη που έκαναν και οι προηγούμενοι που κατέβηκαν σε κινητοποιήσεις και δεν κέρδισαν τίποτα. Πρέπει να κερδίσετε την κοινή γνώμη. Οι υπηρεσίες σας μέχρι τώρα (εκτός του Μετρο) ήταν άθλιες. Μην επιβαρύνεται την κοινή γνώμη και οικονομικά και με έξτρα ταλαιπωρία γιατί τότε θα σας στρέψει την πλάτη. Και με όπλο τη δυσαρέσκεια η κυβέρνηση θα σας τσακίσει με τις ευλογίες τις δικές μας.

Αν έχετε τα κότσια πηγαίνετε και αποκλείστε τη βουλή ή το σπίτι του πρωθυπουργού και τότε σίγουρα όλοι θα ενωθούμε μαζί σας. Ας έχετε το προνόμιο να είστε εσείς αυτοί που θα ξεκινήσουν μια δίκαιη μαζική αντίδραση και όχι αυτοί που θα διχάσουν και θα στρέψουν τον εκνευρισμό εναντίον τους. Μην χτυπάτε το σύνολο των εργαζομένων γιατί τότε δεν θα έχετε στήριγμα πουθενά και πάλι η κυβέρνηση χωρίς καν να προσπαθήσει θα στρέψει τους πάντες εναντίον σας.

Δεν γίνεται να πληρώνουμε το ανύπαρκτο σχεδόν δώρο Χριστουγέννων μας σε ταξί και βενζίνες... Ξεκολλήστε από τις ανόητες κινητοποιήσεις στις οποίες σας κατευθύνουν οι συνδικαλιστές σας. Αυτοί παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης. ΞΥΠΝΗΣΤΕ .



Τ Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 7:24 μ.μ.

1 σχόλια:

  1. Oταν λοιπων το δικο μου δωρο εγινε 400 ευρω εσυ που ησουν να με υποστηριξης που δεν εκανα απεργια οταν δεν πηρα επιδωμα αδειας οταν δεν πηρα δωρο πασχα οταν μου μειωθηκε ο μισθος (για των δικο μου καθαρο μισθο γραφω)κατα 80 ευρω δεν σε ειδα να κανεις κατι.
    Τωρα λοιπων μου ζητας να μην κανω και εγω τιποτα για να εχω την υποστηριξη που ποτε δεν εδωσες ουτε ποτε θα μου δωσεις, γιατι ανωνυμε πελατη μου η γιαγια μου ελεγε{χιλιες βουρδουλιες σε ξενη πλατη δεν ειναι τιποτα}.
    Στην δικη σου ευχερια λοιπων να κρινης αν η πλατη που πεφτουν οι βουρδουλιες ειναι ξενη ή μηπως ειναι και η δικη σου και αν ο αγωνας που εχουμαι ξεκινησει γινεται και για το δικο σου μεροκαματο που εφοσων θα βαλουν εμας στην ακρη που ας υποθεσουμε εχουμαι καποια δυναμη θα εχεις εσυ σειρα ο ανωνυμος ανθρωπος ο αδυναμος απενατι στο συστημα και τους μηχανισμους του και τοτε ισως δεν σε νοιαζει η μια καρτα που εχεις πληρωσει αλλα το οτι δεν θα εχεις την δυνατοτητα να παρεις την καρτα.
    Συγνωμη αν σε στεναχωρησα αλλα εγω θα συνεχισω να αγωνιζωμαι για μενα και για εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.