15 Οκτωβρίου 2010

21:38
Κανέλλα Καζακοπούλου

Οσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο θα οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των αρχιτεκτόνων(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) του οικοδομήματος ,πού σήμερα αποκηρρύσσουν μετά βδελυγμίας, ρίχνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλο.
Ενώ μαζί με κάποιους δορυφόρους ανοίγεται με το γκασμά του μνημονίου μιά μεγάλη χωματερή για να θάψουν τους εργάτες που χρησιμοποίησαν 3 δεκαετίες στην ανέγερση του οικοδομήματος, επιρρίπτοντάς τους μάλιστα και ευθύνες για τις κακοτεχνίες ή και γιατί κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι καλύτερο από τους εργολάβους τους....

Οι θρασύτατοι αυτοί αριθμολάγνοι ,υπάλληλοι των Βρυξελλών και των υπερατλαντικών συμμάχων τους, ρίχτηκαν στη μάχη των εκλογών χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να πείσουν ότι τα ίδια αρχιτεκτονικά γραφεία που ευθύνονται για το μπατάρισμα του κτιρίου, ειναι τα μοναδικά που μπορούν να το αναστηλώσουν!!!! ΘΡΑΣΣΟΣ? ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ επειδή τους παρέχει ακόμα ασυλία ?'Η επειδή τον τρομοκρατούν επίτηδες με την προπαγάνδα του γκαίμπελς και τις συνδικαλιστικές αλυσίδες, δέν αποφασίζει ακόμα να πεί το ΩΣ ΕΔΩ? Ο,τι και νάναι το θράσσος παραμένει θράσσος...

Καί τα {{επιχειρήματά τους}}? Πυροσβέστες και ναυαγοσώστες(ακόμα δέν έχει επιστρατευτεί το ΕΚΑΜ, τα Ο.Υ.Κ. κλπ. σωστικές δυνάμεις) με τα οποία επενδύσουν την {{επιχειρηματολογία}} τους κατά του κομματικού τους αντιπάλου για να παγιδεύσουν ξανά τον λαό.

Χάρμα οφθαλμών και πάλι ο κ.Μητσοτάκης, που για μιά ακόμα φορά δήλωσε πως η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ειναι στη σωστή κατεύθυνση, την οποία και ο ίδιος είχε χαράξει αλλά δέν μπόρεσε να την εφαρμόσει. Καί πως αν τον είχαμε αφήσει σήμερα θά είμαστε μιά χαρά!!!! Καί να θέλουμε να το κρύψωμεν αλλωστε, η θατσερική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, πού εχει συνθεση των αλησμόνητων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Σημίτη, με μικρές παραλλαγές λόγω νέων παρεών και δεκάδων παρατρεχάμενων πρωθυπουργικών συμβούλων, δέν υστερεί σε τίποτα από την διακηρυγμένη επανειλημμένα πολιτική Μητσοτάκη, των ιδιωτικοποιήσεων, των περικοπών, των ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, πού αμα {{μεγαλουργήσει}} θα μείνει κανένα κόκκαλο να γλυψουν και οι πληβείοι...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ και ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ....

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣΩΣΤΕΣ. . Οποιος αγαπάει την πατρίδα αγαπάει και το λαό της .

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.... Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, διαφορετικά θα παραπαίει ανάμεσα στους πυροσβέστες και τους ναυαγοσώστες και στη μιζέρια που του εξασφαλίζουν .... Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

Υ.Γ. Μήπως η τρόϊκα θα κάνει και 12 άτοκες δόσεις με την VISA PASOK (με το αζημίωτο βέβαια) για να μας διευκολύνει στην επιστροφή του ληστρικού δανείου της? Αυτή θα ειναι άλλη μιά μεγάλη {{επιτυχία}} της open gov (ανοιχτή διακυβέρνηση) μετά τις τόσες και τόσες που έχει καταγράψει γι αυτό και εισπράττει τα βραβεία του στρατού κατοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.