16 Οκτωβρίου 2010

10:30
2
Όποτε κάτι πρόκειται να γίνει στις αστικές συγκοινωνίες πάντοτε σαν μοχλός πίεσης χρησιμοποιείται η μισθοδοσία των εργαζόμενων . Παλιά και δοκιμασμένη συνταγή . Γιαυτό σκόπιμο είναι να πούμε μερικά λόγια.

Όσοι εκ των εργαζόμενων μιας εταιρίας μπλέκονται με συμβούλια , επιτροπές , νυκτερινά , υπερωρίες κ.τ.λ. είναι βέβαιο ότι οι μισθοί τους ανεβαίνουν κατακόρυφα .

Ο ανώνυμος με το σχόλιο του φωτογράφησε μια ομάδα από αυτούς : {{ Στο εν λόγο αίνιγμα μπορώ μετά βεβαιότητας να σου απαντήσω ξεκινώντας από τον διευθυντή που μετονομάστηκε σε διευθύνοντα σύμβουλο τους τμηματάρχες που μετονομάστηκαν σε διευθυντές και τους εργάτες που μετονομάστηκαν σε επιθεωρητές και δεν υπάρχουν εργάτες για να βγει η δουλεία και στους ανωτέρω οι μισθοί δεκαπλασιάστηκαν ,πενταπλασιάστηκαν , τριπλασιάστηκαν κ,α, ανάλογα το βαθμό που πήραν }} .

Δυστυχώς οι πλειοψηφία των εργαζόμενων είναι εκτός από όλα αυτά .

Τα γνωστά παπαγαλάκια όμως τους απλούς εργαζόμενους βγαίνουν και τους κατηγορούν .

Μια άλλη κατηγόρια -μάστιγα των ΔΕΚΟ είναι οι αποσπασμένοι . Και σε αυτούς οφείλουμε πολλά . Επειδή αυτοί έχουν το μέσο και πηγαίνουν σε κάποια θέση του δημόσιου και κοιμούνται , εμείς που μένουμε πίσω τα ακούμε από τα παπαγαλάκια επειδή πληρώνονται αυτοί με υπέρογκα ποσά και μας ανεβάζουν και τον μέσο όρο μισθοδοσία μας .

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα .

Βεβαίως ανήκουν στον ΗΛΠΑΠ , βεβαίως πληρώνονται από τον ΗΛΠΑΠ αλλά ούτε προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΗΛΠΑΠ ούτε ο μισθός που παίρνουν αντιστοιχεί με τις αποδοχές των εργαζόμενων του ΗΛΠΑΠ .

2 σχόλια:

  1. μας ενημερωνεις και για τους αποσπασμενους των προηγουμενων ετων οχι σαν τον γιωργακη που θα κανει εξετεαστική μονο για το 07-09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει που και στα σχολια μας εχουμε μια κοματικη ταυτοτητα, μονο που τωρα την κραταμε στα δοντια γιατι ημαστε ετοιμοι να πηδηξουμε αν προλαβουμαι απο το αεροπλανο. Για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για κοματικη ιδεολογια αλλα για ταυτοτητα. Η ιδεολογια ειναι οχι μονο θεμιμητη αλλα και επιβαλεται η κοματικη παροπιδα που οριζει ή αφελεια ή το προσωπικο συμφερον ειναι αυτο που μας κρατα υποδουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.