15 Οκτωβρίου 2010

00:42
2
Την κύρηξη 24ωρης γενικής απεργίας για τις 15 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ολομέλεια της ΓΣΕΕ, εκφράζοντας την αντίθεσή της στα μέτρα του μνημονίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της συνομοσπονδίας, ενώ την ίδια μέρα η ΓΣΕΕ προγραμματίζει συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφέρεται ότι «στις διεκδικήσεις της Συνομοσπονδίας και ως απάντηση στο μνημόνιο, είναι ένα μνημόνιο κοινωνικής και εργασιακής προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Μεταξύ άλλων, η συνομοσπονδία απαιτεί τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, καθώς και την επαναχορήγηση της 13ης και 14ης σύνταξης με προτεραιότητα στους χαμηλοσυνταξιούχους, όπως επίσης και την εφαρμογή ενός μείγματος οικονομικής πολιτικής που θα ενισχύει τα εισοδήματα, την ανάπτυξη και την έξοδο από τις δαγκάνες του μνημονίου.

ΠΗΓΗ : ΚΕΡΔΟΣ online

2 σχόλια:

  1. για ανιμερα τα χριστουγεννα υπαρχει κανένα συλ-αλητήριο της γσεε? η αλλη απεργια θα ειναι παραμονη πάσχα και η επόμενη δεκαπενταυγουστο. μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας επειδη εχουνε φαει μεγαλο κραξιμο για τη σταση τους νομιζουν οτι θα βγαλουν απο πανω τους τη ρετσινια του υποτακτηκού χειρότερα τα κανουν. ο κοσμος δεντρωει κουτοχορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den mas eipan?gia to 2010 8a einai i gia to 2011. poulimenoi oloi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.