3 Σεπτεμβρίου 2010

8 σχόλια:

  1. Βρε καλως τα παιδιά.Τι εγινε παληκαρια μολις κοπηκαν οι ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΕΣ βγαλαμε και ανακοινωση ,δηθεν για ΔΝΤ και μαλακιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα σας λεει τωρα ξυπνησατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΚΟΡΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΝ ΠΑΣΚΕ;;;
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΘΡΕΨΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟ 6-3 ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΡΕΠΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ?? ΓΙΑΤΙ ΜΕ 6-3 ΒΓΑΙΝΟΥΝ 123 ΡΕΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ, ΒΡΕΞΕΙ, ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ, ΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι επιδιορθωνουν απο το τηλεφωνο,,, εσυ ουστ λαμογιο που εβγαλεσ πορισμα ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσεις λεγεστε συναδελφοι??? με αυτα που γραφετε, δεν ντρεπεστε καθολου, μιλατε ετσι για συναδελφους,μηπως ειστε προσωπα τις διοικησης,γιατι τετοια θελουν να ακουνε η διοικουντες,αντι για ενωτητα και συμπαρασταση δινετε τροφη εσεις μπραβω σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε βγαλτε και τα υπολοιπα κομπλεξ που εχετε για την τεχνικη. Γιατι νομιζετε οτι παντα μονο ο οδηγος ειναι το θυμα; Μηπως γιατι θελετε να ειστε; Θα πρεπει να ξερει ο συναδελφος που λεει οτι τα φτιαχνουμε απο το τηλ., οτι ειναι μαγκια να μπορεις απο το τηλ. να καταλαβαινεις τι εχει το τρολλευ πριν καν πας εκει και δε νομιζω οτι αν δωσεις λυση ειναι μεμπτο. Γιατι δεν αναρωτιεσαι συναδελφε αν εσυ εισαι ικανος, για να οδηγησεις τετοιο οχημα με τις γνωσεις που εχεις; Δεν αναφερομαι στις ικανοτητες σου σαν οδηγος, αλλα την εκπαιδευση που ελαβες, για να οδηγησεις εναν μικρο υπολογιστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ . ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ. ΕΝΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.