2 Σεπτεμβρίου 2010

18:09
1
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ , ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ η ΓΥΜΑΝΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΡΑ!!!‏


Ζούμε {αλησμόνητες} μέρες εδώ κι ενα περίπου χρόνο. Ψηφίσαμε για ελληνική κυβέρνηση και μάς προέκυψε εξωκοινοβουλευτική διακυβέρνηση, η λεγόμενη τρόϊκα, βοηθούντων τα μάλλα των ΜΜΕ, πού εξέπεμπαν τον τρόμο και το χάος επί 24ωρου και πολυμήνου βάσεως, είτε δια στόματος των μεγαλοδημοσιογράφων είτε με απευθείας μετάδοση του στάρ-συστεμ υπουργού οικονομικών και φυσικά του πρώτου τη τάξει πρωθυπουργού.

Δεν μάς έφτανε αυτό το πραξικόπημα, τώρα έχουμε και υποκυβέρνηση της τρόϊκας, (καθ υπόδειξη οπως ειπώθηκε) τους λεγόμενους συμβούλους του πρωθυπουργού, οι οποίοι τοποθετούνται ως τοποτηρητές των υπουργών, και απευθείας ενημερωτές του πρωθυπουργού (το λέω κομψά γιατί κάπως αλλιώς λέγονται...)εναντι παχυλών αμοιβών, καθόσον ειναι γνωστό οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

Ετσι μετά τους υπουργούς γνωριμίας εκ των γυμναστηρίων, τώρα έχουμε συμβούλους εκ κωπηλατοδρομίου.... Πάλι καλά που δέν πάει και στο ΚΑΡΑΤΕ (εκτός και άν δέν το γνωρίζω). Ισως ομως να πρέπει να το σκεφτούν πολλοί και διάφοροι ,ως μέσο άμυνας γιατί σε λίγο δέν θα ξέρουν από πού να φυλαχτούν, άν κρίνουμε από διάφορα κραξίκαματα νύν και πρώην κυβερνητικών αξιωματούχων στην Αθήνα και την Περιφέρεια....και από το ότι λέγεται πως εκπαιδεύονται ομάδες μνημονιόπληκτων σε σχολές ΙΕΚ-ΒΑΡΑΤΕ...

Ως φαίνεται η ανασφάλεια του πρωθυπουργού του κατοχικού μνημονίου, αλλά και η διαρκώς αυξανόμενη περιθωριοποίηση της πολιτικής έναντι της τεχνοκρατικής κυνικής αντίληψης για την κοινωνία, τον οδηγούν στην δημιουργία μιάς ολοένα κλειστότερης ομάδας περί αυτόν, ως τείχους προστασίας αδιαπέραστου από τις κοινωνικές κραυγές αγωνίας για την επιβίωσή τους, αλλά καί κάθε άλλης φωνής προερχομένης εκ του κόμματός του, το οποίο στις 3 του Σεπτέμβρη θα γράψει τον επικήδειό του.

Ετσι λοιπόν αφού {ικανοποιήθηκε} η περιέργεια όσων (δυστυχώς πάρα πολλών) που {{δέν΄είχαν δεί το Γιώργο να κυβερνάει}}, (λές και δέν ήταν επιφανής υπουργός προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, λές και δέν τον είχαν ακούσει να δηλώνει υποστηρικτής του σχεδίου ΑΝΑΝ, λές και δέν θυμόντουσαν οτι στο συνέδριο διαδοχής ειχε ταχθεί υπέρ του Σημίτη, εξ ού και {δικαίως} έλαβε το δαχτυλίδι και άλλα και άλλα) τώρα οι περισσότεροι από τους περίεργους τρέχουν και δέν φτάνουν να μεταταγούν στους κοψοχέρηδες. Φυσικά υπάρχουν και οι αμετανόητοι και οι ακόμα ελπίζοντες εις μίαν αναγεννημένην Ελλάδα, εν ευθέτω χρόνω, εν αλλη ζωή, εν καμμία ζωή το πιθανότερο, αφού η ανθρώπινη αξία περνάει ολο και πιο πολύ σε δεύτερη μοίρα, δίνοντας τη θέση της στους αριθμούς.

Στο πλευρό του Γιώργου στη μάχη με τον Βενιζέλο ειχε ταχθεί και η μεγάλη πλειοψηφία των συνδικαλιστών του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, που έχει βάλει στο μάτι η κυβέρνηση και απειλούν με πολεμικό κλίμα, (βαστάτε μικρά καλάθια) εφόσον βάλει χέρι στις επιχειρήσεις του δημοσίου που τις πάει φούλ για ξεπούλημα και αυξηση των τιμολογίων τους, ωστε να βγάλουν κανένα φράγκο αυτοί οι {φουκαράδες νοικοκυραίοι} που καραδοκούν να τις αρπάξουν.

Ολοι μαζί βέβαια ,οι περιεργοι να δούν τον Γιώργο να κυβερνάει και οι μή περίεργοι καθώς και οσοι (δυστυχώς λίγοι )δέν ειχαμε ψευδαισθήσεις,αλλά και οι συντασσόμενοι με τον Πρόεδρο της {{Σοσιαλιστικής Διεθνούς}} συνδικαλιστές - κλακαδόροι, τρώμε στη μάπα, συγχωρέστε μου την έκφραση, μιά ιδιότυπη μοναρχία που αντικατέστησε ολωσδιόλου την κοινοβουλευτική δημοκρατία, κατέλυσε το Σύνταγμα με το περιβόητο μνημονιο και παρέδωσε την κοινωνία των μη προνομιούχων βορά στις δαγκάνες των δανειστών. Εξ ού και καθημερινά εισπράττει εύσημα.... Δυστυχώς όμως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρα, μόνο που τα ξερά ειναι πολύ καρπερά και δέν εξαφανίζονται με αποτέλεσμα να καταπνίγουν διαρκώς τα χλωρά....

Επειδή οπως λέει και μιά παληά εγγλέζικη παροιμία {{Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα}}ελπίζω να σταματήσουμε να είμαστε περίεργοι να μάθουμε και το άλλο που ξεφούρνισε ο {πρωθυπουργός} για τον 4ο δρόμο(μετά τον 3ο δρόμο του παρελθόντος) προς το σοσιαλισμό και τη παγκόσμια διακυβέρνηση (ισως μετά την πετυχημένη θητεία του στην ελλάδα νάχει βάλει πλώρη και για ανώτερα αξιώματα...)

Είτε αρέσει είτε οχι, είτε το πιστεύουν οι πολλοί είτε οχι, ο μόνος δρόμος που οδηγεί σε μιά κοινωνία αξιοπρέπειας αντί της κοινωνίας ψωμοζητούντων, ανέργων και ανασφάλιστων, που μάς έχουν οδηγήσει τα κόμματα του κεφαλαίου, ειναι ο δρόμος της οργανωμένης λαϊκής αντίστασης και πάλης η σαφής καταδίκη τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και φυσικά και στις εθνικές οποτε αυτές γίνουν.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία, Κανέλλα Καζακοπούλου

Υ.Γ. Εξυπακούεται ότι ευθύνη για την ασκούμενη πολιτική δέν έχει μόνο ο εκάστοτε πρωθυπουργός, αλλά και όλοι οι υπουργοί και βουλευτές που στα πηγαδάκια διαφωνούν τάχα μου αλλά οταν έρθει η κρίσιμη ώρα σηκώνουν το χεράκι για να μη χάσουν τη θεσούλα και την εξουσία. Για θυμηθείτε τον κ. Παπουτσή πώς αντέδρασε με το πάγωμα μισθών και πώς στη συνέχεια δέχτηκε το πετσόκομα... και δέν ειναι ο μόνος φυσικά. Τωρα έχει γίνει υμνητής περίπου του μνημονίου.... κάτι σοβαρό φαίνεται τον έκανε και άλλαξε γνώμη. Θα το μάθουμε σύντομα, ίσως σε κάποιο ανασχηματισμό....

1 σχόλια:

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.