3 Ιουνίου 2010

15:13
4
E OXI KAI NA ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ, Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ , ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ‏



  • ΕΛΕΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ!!! Τι καθόμαστε και παρακολουθούμε <εκστασιαζμένοι> την πιο αήθη, και πολιτικά ανήθικη πλοκή του ανουσιουργήματος της πιο ακραίας ταξίκής πολιτικής πού ήρθε να επιβάλλει το ΠΑΣΟΚ στο όνομα της κρίσης?Τι παρακολουθούμε σαν χάνοι τα πόσα πήρε ο ένας και ο άλλος? Τι ανακαλύψαμε? Την Αμερική? Η μήπως νοιώθουμε δικαιωμένοι που και με τη βούλα περίπου βγήκαν στη φόρα αυτά που ήταν κοινό μυστικό? Οποία αποχαύνωση μας διοχετεύει μέσω των τηλεαναμεταδοτών το σύστημα για να φύγει το μυαλό μας και η οργή μας από την εισβολή κατόπιν προσκλήσεως της κυβέρνησης, των σφαγέων των δικαιωμάτων μας? Των αριθμολάγνων και ανθρωποφάγων διεθνών οικονομικών οργανισμών, που λες και τρέφουν μίσος για την ανθρώπινη πέραν των ίδίων ύπαρξη? πού την βλέπουν ως δυνάμει απειλή των σκρουτζοθησαυροφυλακίων τους, πού αποκτήσανε από την απλήρωτη μισθωτή εργασία, την εκμετάλλευση και την υποδούλωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας?
  • Ποιός αποβιομηχάνισε τη χώρα μας, αν όχι η η μισή τρόϊκα (ευρωπαϊκής προέλευσης) η πρώην ΕΟΚ από την οποία θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια? Ποιός έκλεισε τα εργοστάσιά μας για να εισάγουμε τα προϊόντα τους? Ποιός έβαλε τις ποσοστώσεις στην αγροτική παραγωγή ? Ποιός έφερε τις χωματερές? Ποιοί μας πουλάνε όπλα αν όχι οι <σύμμαχόι> και <φίλοι> μας για να έχουν δουλειά οι πολεμικές τους βιομηχανίες που σκορπάνε το θάνατο με επεμβάσεις για να λεηλατήσουν λαούς και να τους υποτάξουν?
  • Αλλά εδώ ταιριάζει το γνωστό ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. Αν οι κυβερνήσεις μας δέν ήταν όμοιές τους πολιτικά, ταξικά, ιδεολογικά, (αφήστε τα περί διαφοράς συντηρητικών και σοσιαλιστικών κομμάτων, τη μεγάλη εφεύρεση του συστήματος για να μην χάνει την ισορροπία του), δέν θα ομονοούσαν στην κοινωνική εξόντωση άν βεβαίως η κοινωνία δέν επαναστατήσει κατά των σφαγέων της. Η τρόϊκα δέν παρά το το περιτύλιγμα της πασοκικής αναλγησίας , (και όσων την στηρίζουν πολιτικά και συνδικαλιστικά) που ακόμα νομίζει ότι μπορεί να επικαλείται το μακρυνό παρελθόν του για να επιβιώνει. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ(πλήν πειναλέων πλέον ) ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ και κατά της ΕΟΚ των λεόντων και του ΝΑΤΟ.
  • ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ στην σημερινή πασοκική κυβέρνηση που για να φέρει σε πέρας το έργο προστασίας των μεγαλοοικονομικών συμφερόντων ΄ντόπιων και ξένων, δέν ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ <<ΔΙΝΕΙ>> ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ακόμα και ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ πού άν μη τι άλλο ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΡΙΑ..., σε αντίθεση με τους χαρτογιακάδες του ΧΑΡΒΑΡΝΤ που μάς έχουν κάτσει στο σβέρκο παρέα με τον κατακτητή. Εάν λοιπόν πρέπει να καούν στην πυρά οι Τσουκάτοι, οι Ακηδες κι οι Μαντέληδες, και καμιά δεκαριά άλλοι, για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή για τα μέτρα, και να διασωθεί το σύστημα, ποιά θάπρεπε να ήταν η ποινή των διαχειριστών των Ιμίων και του Οτσαλάν και των υποστηρικτών του σχεδίου ΑΝΑΝ με πρώτον και καλύτερο τον κ. πρωθυπουργό????? Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ γιατί δέν <πουλάνε>? Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ.


Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία, Κανέλλα Καζακοπούλου.

4 σχόλια:

  1. kανέλλα ηρέμησε.
    είσουν παρόν στο πάρτι...
    δεν θέλω να γράψω γιατί θα λυποθημίσουν οι νέοι. και δεν έχουμε άλλα κορόιδα να βαράνε δρομολόγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου και χαρά σου ανώνυμε. τι ειναι αυτό που σε πείραξε τόσο πολύ? επειδή εμένα οπως ξέρεις τα μισόλογα, τα υπονοούμενα και τα τοιαύτα δέν μου αρέσουν, σε προκαλώ να μάς πείς για το πάρτυ και φώναξε και το 166 για τις λιποθυμίες.... και βεβαίως άν θέλεις γράψε και πως σε λένε. οχι πως έχεις ιδιαίτερη σημασία απλώς για να αποκτήσεις αξιοπιστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την κα Καζακοπούλου δεν την γνωρίζω. Μάλιστα από όσο την διαβάζω μάλλον αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε διαφορετικά τα πράγματα. Είναι όμως σίγουρο ότι στο παραπάνω κείμενο μπορεί κάποιος να συμφωνήσει, να διαφωνήσει ή να έχει ή όχι επί μέρους κοινές προσεγγίσεις. Η οποιαδήποτε κριτική στις απόψεις του καθενός είναι καλοδεχούμενη και κρίνεται. Η αβασάνιστες, αναπόδεικτες, καταγγελτικές και προσβλητικές επί προσωπικού αναφορές δεν πρέπει να είναι αποδεκτές από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας. Ο κατήφορος στην περίπτωση αυτή δεν έχει τέλος...
    Ανώνυμε Κύριε η Δημοκρατία, η Διαφάνεια, ο Διάλογος και η αντιπαράθεση απαιτούν, οι Πολίτες που αρθρογραφούν, σχολιάζουν και απαντούν να έχουν Λόγο και Ταυτότητα, πρόσωπο και όνομα.Στο Διαδίκτυο, ως σύγχρονο μέσο Επικοινωνίας, άλλοι επιλέγουν να οργανώνουν το Διάλογο, και να συμμετέχουν στις αποκαλύψεις και στις αντιπαραθέσεις με το όνομά τους και την υπογραφή τους. Άλλοι κρυπτόμενοι... πίσω από την ανωνυμία τους χρησιμοποιούν το μέσο για να πλήξουν και να συκοφαντήσουν Πρόσωπα και Πολίτες.
    Κατά τούτο θα είμαι πάντα μαζί με την όποια "Κανέλλα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε οδηγέ, εμείς που έχουμε ζήσει στον ΗΛΠΑΠ ξέρουμε πολύ καλά τι τραβάτε οπως ξέρουμε ακόμα καλύτερα τι τραβάει οποιος λέει τα πράγματα με το ονομά τους. Αν σε ενδιαφέρει πάντως μπορείς να μπείς στο capital.gr στο άρθρο του δεβελέγκου που του απάντησα καταλλήλως πιστεύω και να δείς τι επίθεση δέχτηκα από όσους έχουνε πειστεί από τη μαύρη προπαγάνδα και πόση χολή βγάζουν άλλοι με τάκτ κι άλλοι χύμα. Δυστυχώς η δημοκρατία και η αξιοκρατία ειναι λέξεις κενές περιεχομένου οχι μόνον εκεί αλλά σε όλη την επικράτεια και αυτό δέν χρειάζεται να το αποδείξει καμμιά εξεταστική. καλή βάρδυα και δέν υποστέλλουμε τη σημαία. Καί μείς πού πήραμε σύνταξη τι νομίζεις? κινδυνεύει από τους ανθρωποφάγους τροϊκανούς και τους υπαλλήλους τους. Καί αφού όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε ολοι μαζί θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είτε εργαζόμενοι, είτε συνταξιούχοι, και πολύ περισσότερο άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.