24 Σεπτεμβρίου 2008

16:51
7
Στάλθηκαν τα <<χαρτιά>> και στους οδηγούς για να περάσουν απο ιατρικές εξετάσεις.
Ούτε λόγος βέβαια για να κάνουν και οι οδηγοί σπιρομέτρηση. Εγώ απλώς θα υπενθυμίσω
το άρθρο 16 της τελευταίας συλλογικής συμβάσης που υπόγραψε το πανάξιο σωματείο μας με την διοίκηση και αναφέρη τα εξής:>>>>>


Μπορείτε να ρωτήσετε τον Τσιάντο και τον Νικολακόπουλο (αυτούς που υπόγραψαν
την συλλογική) να σας πουν πότε σας έχει προγραματίση ο ΗΛΠΑΠ να περάσετε απο εξετάσεις και που είναι τα ρεπό για να πάτε να τις κάνετε!!
Με αφορμη το παρακατω σχολιο>>>>>Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Φετος λοιπον θα εχουμαι ενα επιπλεον ρεπο για το ρεπο που θα παμε για τις εξετασεις μας.Πρωτα ρωταμε και μετα σχολιαζουμε.Γιατι η συκοφαντια εχει και ορια.
25 Σεπτέμβριος 2008 3:05 μμ
<ΧΑΛΑΣ> ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΔΕΝ.
ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ?

7 σχόλια:

  1. Σιγά μην χάσω το ρεπό μου και να τρέχω για τις εξετάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φετος λοιπον θα εχουμαι ενα επιπλεον ρεπο για το ρεπο που θα παμε για τις εξετασεις μας.Πρωτα ρωταμε και μετα σχολιαζουμε.Γιατι η συκοφαντια εχει και ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περί συκοφαντίας ....

    Την εποχή που ήταν νομοθέτης ο Σόλωνας είχε απαγορεύσει με νόμο στους Αθηναίους την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων στις άλλες πόλεις κράτη εκτός από το ελαιόλαδο . Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν επιτρεπόταν τότε και η πώληση σύκων . Όποιος λοιπόν ενημέρωνε τους άρχοντες ,για αυτούς που έβγαζαν παράνομα σύκα από την Αττική , αυτός ονομαζόταν συκοφάντης και η πράξη του συκοφαντία .
    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ, ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν εκανες τις εξετασεις εκτος ωραριου εργασιας χανοντας οπως λες τον χρονο σου.Τωρα οχι.Αν δεν καταλαβαινης τη διαφορα λυπαμαι ,διαφορετικα θα σε ξαναπω συκοφαντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ(ΕΩΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΡΕΠΟ).ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΟΠΩΣ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ? ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ(ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως προισταμενε, διευθυντη παραγωγης συγκοινωνιακου εργου μεχρι 31/12 τα ρεπο μου ειναι κλεισμενα .κανε μια αιτηση παρε πρωτο κολο,και το συζηταμε με τον καινουργιο χρονο.ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ .ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνάδελφοι για τις εξετάσεις, διαγωνισμός όπως γίνεται κάθε φορά με τις κατασκηνώσεις, δηλαδή πρόσληση στην αγορά για να έρθουν διαγνωστικά κέντρα ή ακόμα συνενόηση με κρατικά Νοσοκομεία για να πάμε να κάνουμε τις εξετάσεις, δεν έγινε. Βρήκανε δύο διαγνωστικά κέντρα και πάπαλα. Το σωματείο μου έστηλε έγγραφο και διαμαρτύρεται. Επειδή το προεδρείο της ένωσης έχει δηλώση ότι δεν συζητάει μαζί μας ξέρει κανείς αν έχουν κάνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.