2 Δεκεμβρίου 2012

02:33

 

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν το πρωί στο σταθμό μετεπιβίβασης, στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για την εξέλιξη αυτή, καθώς είναι η τέταρτη φορά φέτος που η εταιρία αδυνατεί να καταβάλει τα δεδουλευμένα τους.

Σε δηλώσεις του, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ Λεμεσού, Χρίστος Χριστοφή, αφού απολογήθηκε προς το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, ανέφερε πως "μπορεί για πολλούς, η απεργία να ήταν κάτι το ξαφνικό, για εμάς όμως τα πράγματα είναι μια συνέχεια και για εμάς αυτή η συνέχεια είναι πολύ άσχημη".

Η εταιρεία, συνέχισε, "δεν μας άφησε άλλη επιλογή από το να κατέλθουμε σε αυτή την απεργία γιατί σήμερα, με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν, είναι αβέβαιο το μέλλον γενικότερα και των εργαζομένων άλλα και των αστικών συγκοινωνιών".

Είπε, ακόμη, πως δεν υπάρχει επί του παρόντος οποιαδήποτε διαφαινόμενη προοπτική επίλυσης του προβλήματος.

Από την πλευρά του, ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΟΜΕΠΕΓΕ ΣΕΚ Λεμεσού Γιάννης Τσουρής, δήλωσε ότι για άλλη μια φορά οι οδηγοί λεωφορείων της ΕΜΕΛ γίνονται "στο ίδιο έργο θεατές", υπενθυμίζοντας ότι είχε δοθεί προειδοποίηση στην εταιρία από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπόταν παρουσιάστηκε ξανά θέμα στάσης πληρωμών, ότι οι οδηγοί θα κατέρχονταν σε επ`αόριστο απεργία εάν επαναλαμβανόταν το ίδιο σενάριο.

"Έστω και την υστάτη, καλούμε όλους τους αρμοδίους να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα που λέγεται δημόσιες συγκοινωνίες", συμπλήρωσε.
 http://www.philenews.com/