11 Σεπτεμβρίου 2012

00:39
Συνάδελφοι:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ. του σωματείου μας και όσο είναι ακόμα νωρίς και προλαβαίνεται, διαπραγματευτείται την ψήφο σας!

Πουλήστε την!

Για άμεσα αποτελέσματα έχει συσταθεί γραφείο εξυπηρετήσεων, βολέματος, κτλ, στον πρώτο όροφο του Κόκκινου Μύλου.

Υπεύθυνος εξυπηρετήσεων είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος, αυτός που μέχρι πριν λίγα χρόνια έβριζε τον Πρόεδρό μας με τα χειρότερα λόγια, αλλά εδώ και κανένα χρόνο είναι κολλητάρια, κώλος και βρακί που λένε.

Και εδώ ταιριάζει αυτό που λένε "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΈΧΕΖΕ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ"

Αυτά για τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μετά μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από την εισαγωγή του Κόκκινου Μύλου, που θα ακούσει, θα καταγράψει και μεταφέρει τα αιτήματά σας.
Δέν έχει σημασία τι ψηφίζατε η τι πιστεύεται, αυτά είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!!

Συνάδελφοι φτάνει πια, δεν πάει άλλο, για ένα καλό κατέβασμα ας πάρει και 7!!! έδρες ο συνδυασμός του ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (μαθαίνουμε ότι δεν θα κατέβει με συνδυασμό η ΠΑΣΚΕ) φτάνει πια, δεν μπορεί αυτοί να είναι βολεμένοι και εμείς όχι, ΑΡΚΕΤΑ!!!!!

Για ένα δυνατό σωματείο που θα λύσει όλα τα προ-ΒΛΗΜΑΤΑ του χώρου, θα καθαρίσει τις τουαλέτες απ το σκατό και θα μπορεί να κοιτάει το συνάδελφο στα μάτια.

Αύριο το πρωί όλοι πάνω στον Κόκκινο Μύλο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΤΑΙ.......................ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Επειδή ο ακατονόμαστος τυπώνει κάθε ανάρτηση που τον αφορά και όχι μόνο, και μετά την δείχνει σε όποιον μπαίνει στο γραφείο του, έβαλα τη χέστρα για φόντο για να τη βλέπει και τυπωμένη και να του ανοίγει η όρεξη.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.