16 Μαΐου 2012

18:25

Tης ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ
Ίσως και θέμα ωρών είναι η τελική συμφωνία Σαμαρά- Ντόρας ώστε μαζί να κατεβούν στις εκλογές του Ιουνίου κάτω από την ομπρέλα της ΝΔ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr.

Στην ουσία θα πρόκειται για επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ. Εκτός μένει από το σενάριο συνεργασίας, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο Στέφανος Μάνος. Θυμίζουμε ότι τελευταία έκανε αλλεπάλληλες δηλώσεις ότι θα επέστρεφε στη ΝΔ μόνο αν ο Κώστας Καραμανλής επανερχόταν στη ενεργό πολιτική και προχωρούσε στη δημιουργία μιας σύγχρονης ΕΡΕ.

Η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά προς τη Ντόρα Μπακογιάννη είναι να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και στελέχη της να μπουν σε εκλόγιμες θέσεις στις λίστες των υποψηφίων με βάση τις οποίες θα γίνουν οι επόμενες εκλογές (δεν θα υπάρχει σταυρός). Θα υπάρξει και ένα σχέδιο κοινής προγραμματικής σύγκλισης.

Ο επόμενος που θα ακούσει στην άκρη της τηλεφωνικής του γραμμής τον Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές.ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗΗΗΗΗΗ.
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΣ.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
http://www.enikos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.