16 Μαΐου 2012

03:27


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Παρόλα τα τεχνάσματα, τα ψευδοδιλλήματα, τους εκβιασμούς και τις άθλιες προβοκάτσιες που σκοπό είχαν να τρομοκρατήσουν το λαό αλλά και να σπείρουν την διχόνοια και την καχυποψία μεταξύ των αντιμνημονιακών κομμάτων, τα…….
εγχώρια «ανδρείκελα των
Βρυξελλών δεν τα κατάφεραν να επικρατήσουν ξανά και έτσι την τελική λύση θα την δώσει ο λαός στις εκλογές του Ιουνίου!
Όλοι μας πια είδαμε ξεκάθαρα το πόσο αδίστακτοι είναι προκειμένου να εξυπηρετήσουν έως τέλους αυτό που προετοίμαζαν εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.
Θέλω να επισημάνω για πολλοστή φορά ότι η περίοδος που έρχεται θα είναι δύσκολη και γεμάτη αθλιότητες εκ μέρους τους και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσα θα ακούσουμε και θα δούμε μια και είναι γνωστό ότι το “θηρίο” στο “ξεψύχισμα” του κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σωθεί!
Προσωπικά πιστεύω ότι πέρα από την διασπορά “τρομακτικών” ειδήσεων για οικονομικά θέματα όπως αυτό που έχει να κάνει με την αδυναμία καταβολής των μισθών, των συντάξεων αλλά και το χάσιμο των χρημάτων των μικροκαταθετών στις τράπεζες οι εν λόγω κύριοι θα παίξουν και με θέματα ασφάλειας της χώρας!
Δεν θεωρώ τυχαίες τις πληροφορίες για τα στρατιωτικά γυμνάσια των “άσπονδων” φίλων μας Τούρκων στην Θράκη αλλά και στα παράλια απέναντι από τα νησιά μας.
Φίλες/οι τώρα πια τους ξέρουμε μια και βιώσαμε τον πολιτικό παχυδερμισμό, τους ωμούς εκβιασμούς, την περιφρόνηση και την χλεύη τους οπότε ας φανούμε ψύχραιμοι και ας τους δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στις επικείμενες εκλογές στέλνοντας τους σε πρώτη φάση στον “αγύριστο” και στην πολιτική ανυπαρξία και εν συνεχεία τους αποδεδειγμένα κλέφτες και προδότες στα κάγκελα της φυλακής!
Υποσημείωση
Είναι πραγματικά λυπηρό το ότι στα προβοκατόρικα παιχνίδια τους ανακάτεψαν και την Προεδρία της Δημοκρατίας δείχνοντας μας για άλλη μία φορά το πόσο “ολίγος” φάνηκε όλη αυτή την περίοδο ο κ. Παπούλιας!
email: prevejohn2yaho.gr

kafeneio-gr.blogspot.com

http://troktiko.eu/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.