21 Απριλίου 2012

16:47
Σύνδεσμος«Καμία συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς σε κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και τον Φοίβο Καρζή. «Το εκλογικό αποτέλεσμα και η διάταξη των πολιτικών συσχετισμών θα καθορίσει το πολιτικό σκηνικό», τόνισε ο κ. Κουβέλης, ξεκαθαρίζοντας ότι εάν δεν προκύψει κάτι τέτοιο, τότε η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές. Χαρακτήρισε ήττα της πολιτικής την κυβέρνηση Παπαδήμου, και τάχθηκε κατά των μνημονιακών πολιτικών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήταν αναγκαία η τοποθέτηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα. «Θα μπορούσαμε, είπε, να προτρέξουμε μόνο στη στήριξη του ευρωπαϊκού μηχανισμού».

Αναφερόμενος στα μέτρα που πάρθηκαν επί κυβερνήσεως Παπανδρέου, τα χαρακτήρισε άδικα τονίζοντας πως, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Καταλήγοντας ο κ. Κουβέλης, είπε ότι η Ελλάδα έχει δεχθεί τη μεγαλύτερη μείωση μισθών και συντάξεων από οποιαδήποτε άλλη χώρα, προσθέτοντας ότι τον Ιούνιο θα πρέπει να παρθούν νέα μέτρα της τάξης του 11,5 δισ. ευρώ.

«Εαν μειωθεί η παραοικονομία έστω 5%, και η διαφθορά κατά 1%, θα εξασφαλιστούν έσοδα 14 δις. ευρώ», κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

http://www.athina984.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.