21 Απριλίου 2012

16:59
ΠΑΣΟΚ για Χρυσή Αυγή: «Πείτε ΟΧΙ στον φασισμό που απειλεί να αλώσει τη Βουλή»ΠΑΣΟΚ για Χρυσή Αυγή: «Πείτε ΟΧΙ στον φασισμό που απειλεί να αλώσει τη Βουλή»

Μέσω twitter το ΠΑΣΟΚ σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε σήμερα ο Πέτρος Ευθυμίου, στο Μαρούσι.

«50 ένστολοι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον Πέτρο Ευθυμίου σήμερα στο Μαρούσι. Πείτε ΟΧΙ στο φασισμό που απειλεί να αλώσει τη Βουλή», γράφει το κόμμα στο Twitter.

Απο την πλευρά της, η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τόνισε:

«Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επιβολή του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, οπαδοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να ασκήσουν βία σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου.

H θρασύτητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα.

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη δημιουργία μετώπου για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία.

Να αντισταθούμε όλοι μαζί!».

undefined
ΠΗΓΗ: thestival.gr

http://www.tsantiri.gr/politiki/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.