17 Φεβρουαρίου 2012

21:20
1


ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ "ΧΛΙΔΑΤΑ"...ΕΝΟΙΚΙΑ...!!!

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε μείωση των κερδών του, της τάξεως του 54,1% (30,2 εκατ. ευρω) στο πρώτο τρίμηνο του 2011.

Τα έσοδα μειώθηκαν κατά 12,6% σε 1,224 δισ. ευρώ.

Εννοείται βέβαια,

ότι σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, είναι φυσικό να ο μέσος χρήστης της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας να προσπαθεί να μειώσει τους λογαριασμούς του.

Πόσο μάλλον, αφού υπάρχουν νοικοκυριά που ούτε καν μπορούν να τους εξοφλήσουν, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που σταματούν να χρησιμοποιούν δεύτερο και τρίτο κινητό.

Να σημειωθεί πως όλα αυτά σημειώνονται τη στιγμή που το προσωπικό του ΟΤΕ έχει υποστεί τεράστιες μειώσεις μισθών, ενώ αρκετοί υπάλληλοί του οδηγήθηκαν σε συνταξιοδότηση (στο τρίμηνο, ο ΟΤΕ επιβαρύνθηκε από χρέωση 39,7 εκατ. που σχετίζεται με τη μείωση προσωπικού και τα προγράμματα πρόωρης αποχώρησης).

Ως γνωστόν, τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η διοίκηση του ΟΤΕ φέτος το Μάρτιο, προέβλεπαν περικοπές σε υπερωρίες και επιδόματα, καθώς και οι 120 απολύσεις στην Cosmote. Τότε μάλιστα, είχε αναφερθεί ότι το «σχέδιο ΟΤΕ» θα αποτελέσει πιλότο για όλες τις δηµόσιες επιχειρήσεις που είναι εισηγµένες στο Χρηµατιστήριο.

Η κυβέρνηση, άλλωστε, στο πλαίσιο του μνημονίου, προωθούσε µειώσεις µισθών µέχρι και 25%.

Την ίδια στιγμή λοιπόν, που ο «γερμανοκρατούμενος» (Ντόϊτσε Τέλεκομ) ΟΤΕ παρουσιάζει αυτή την εικόνα, και κουτσουρεύει τους μισθούς του προσωπικού του, η διοίκησή του επιτρέπει κάποιες «ανεξήγητες» πολυτέλειες.

Όπως, παραδείγματος χάριν, να πληρώνει ενοίκιο για την στέγαση εταιρειών του σε ιδιώτες, τη στιγμή που ο Οργανισμός διαθέτει τεράστια ακίνητη περιουσία και έχει απεριόριστους χώρους για να διαθέσει στις θυγατρικές του.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση της εταιρείας του, OTEGlobe, η οποία εδώ και χρόνια νοικιάζει έναν όροφο στο κτίριο των Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, Blue Land, στο Μαρούσι, δίπλα από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Γι'αυτό μάλιστα, ο Οργανισμός πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν των περίπου 700.000 ευρώ το έτος.

Εκεί στεγάζονται οι περί τους εκατό εργαζόμενοι της OTEGlobe. Το Blue Land το πήρε η Γιάννα (με leasing) από την Lamda της οικογένειας Λάτση. Η Blue Land που διαχειρίζεται το πενταόροφο κτίριο, όπου στους δύο τελευταίους ορόφους βρίσκεται και το πολυτελές γραφείο της κ.Αγγελοπούλου, διαχειρίζεται η ομώνυμη εταιρεία της οικογένειας Αγγελοπούλου.

Σε αυτήν μάλιστα, πρόεδρος ήταν ο κ.Μάρτον Σίμιτσεκ, από τους στενότερους συνεργάτες της κ.Αγγελοπούλου στο «Αθήνα 2004».

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ-- ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΣ ΟΤE

Πηγή

1 σχόλια:

  1. Τόσα άδεια γραφεία έχει ο ΟΣΥ να φιλοξενήσει τον ΟΑΣΑ αλλά οι ειδικοί του ΟΑΣΑ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διευκόλυνση τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.