9 Μαΐου 2012

11:00
Η ανάρτηση αυτή έγινε πρίν απο ένα χρόνο στις 26/05/11.
Κάποιος απο εσάς τη διάβασε μέσω της τυχαίας ανάρτησης.
Τη βρήκα ενδιαφέρουσα και την ξαναανεβάζω σήμερα.


ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι μας περνάμε την τελευταία χρονιά μίζερα βρίζοντας και κατηγορώντας ο ένας τον άλλο. Ο δημόσιος υπάλληλος κατηγορεί τον ελεύθερο επαγγελματία και ο ιδιωτικός υπάλληλος τον δημόσιο και πάει λέγοντας...

Πατριώτες δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι μας έβαλαν να μαλώνουμε και να τρώμε τις σάρκες μας για να μας αποδυναμώσουν; Για να μας κάνουν ότι θέλουν, υποχείρια στην απίστευτη λαιμαργία τους.... Και όλοι εμείς σαν ΠΡΟΒΑΤΑ.........πέφτουμε στην παγίδα τους.
Θα τους αφήσουμε να νικήσουν; Θα τους επιτρέψουμε να χαθούμε; Ε, λοιπόν όχι!!!!

Είναι καιρός να παλέψουμε όλοι μαζί και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Ανυπακοή!!!!! Όπως λέει και ο Μίκης που αν και αργά πάει να μας ξεσηκώσει. Ανυπακοή στα κελεύσματά τους. Και συντροφικότητα μεταξύ μας. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε το σωστό για την Ελλάδα και για τον διπλανό μας.

Να αλληλοβοηθηθούμε και να δείξουμε σε όλους ότι πάνω από όλα είναι η αξιοπρέπεια η δικιά μας αλλά και της πατρίδας μας.

Όσα μηνύματα μίσους και κατηγορίας αν γράψουμε σε αυτό το blog για τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες τόσο μεγαλύτερο θα είναι το χαμόγελο αυτών που μας έβαλαν να το κάνουμε.

Εύχομαι να βγούμε όλοι από αυτήν την στενωπό στην οποία μας έβαλαν ύπουλα και υποσχόμενοι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και εγώ έπεσα στην παγίδα και τους ψήφισα....

Μαύρη η ώρα....αλλά και τι να πιστέψεις και που να στηριχτείς πια; Για αυτό λοιπόν σας εξορκίζω. Γυρίστε τους την πλάτη και δουλέψτε και παλέψτε για την Ελλάδα. Για τα ιδανικά μας, για το φιλότιμό μας, για το όμορφο χαμόγελό μας και αφήστε τους σφιχτοκώληδες να βράσουν στο ζουμί τους.

Όλοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.