3 Απριλίου 2011

23:43
19
Χθες Σαββάτο 2.4.2011 στην Θεσσαλονίκη δύο γυναίκες ελεγκτές του Ο.Α.Σ.Θ ξεφτίλισαν στην κυριολεξία 25 περίπου άτομα του κινήματος ΕΠΙΒΑΤΕΣ Θεσσαλονίκης (της γνωστής ομάδας αναρχικών) που εισβάλλουν στα λεωφορεία και δημιουργούν αναίτια επεισόδια τον τελευταίο καιρό στην πόλη.

Οι τζαμπατζήδες όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτή τη φορά ούτε η αστυνομία , ούτε η security του Οργανισμού , ούτε οι οδηγοί ή άλλοι αγανακτισμένοι επιβάτες από τις παράνομες αυτές δράσεις πήραν πρωτοβουλία.

Πρωταγωνιστές στην όλη ιστορία ήταν δύο γυναίκες, μάλιστα δύο νεαρές γυναίκες του σώματος ελεγκτών των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης .Συγκεκριμένα:Σε δύο λεωφορειακές γραμμές (Καλαμαριάς και Άνω Τούμπας) γύρω στις 15.00 επιβιβάστηκαν δύο ομάδες των 15 ατόμων από τους γνωστούς ταραξίες της πόλης της Θεσσαλονίκης που επιμένουν να μην κάνουν το αυτονόητο.

Δηλαδή να κόβουν εισιτήριο παρόλο που εδώ και δύο μήνες η λαθροεπιβίβαση αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα. Για κακή τους τύχη και στα δύο λεωφορεία επιβιβάστηκαν μόνες τους 2 κοπέλες ελέγκτριες οι οποίες ευγενέστατα προσπάθησαν να κόψουν πρόστιμα στους παραβάτες για μη κατοχή εισιτηρίου στα πλαίσια της εργασίας τους. Αυτοί αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους και έτσι οι δύο γυναίκες επικοινωνώντας με τα οικεία αστυνομικά τμήματα οδήγησαν τις ομάδες των τζαμπατζήδων στα αστυνομικά τμήματα Τούμπας και Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά αντίστοιχα για εξακρίβωση στοιχείων.Παρόλο που οι ταραξίες απειλούσαν θεούς και δαίμονες (με μηνύσεις κ.λ.π.) έβαλαν τελικά την ουρά στα σκέλια και ρεζιλεμένοι απεχώρησαν από τα αστυνομικά τμήματα μετά από τρείς περίπου ώρες, με τα πρόστιμα στο χέρι και με την απειλή δίωξης για ποινικό αδίκημα κατ’ εξακολούθηση (μερικοί από αυτούς), με τα κεφάλια κατεβασμένα και παραδομένοι στις φρούδες υποσχέσεις «κάποιων» για δήθεν νομικές καλύψεις και υποστήριξη.

Οι παραβάτες (φοιτητές στην πλειοψηφία) αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον νόμο εφόσον ο Οργανισμός ασκήσει έγκληση σε βάρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες για διευθέτηση του ζητήματος και λήξη των παραπάνω περιστατικών με την πληρωμή των προστίμων. Όμως η λογική επιβάλλει ότι θα πρέπει να αναζητηθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι οι οποίοι εξωθούν σε έκνομες ενέργειες τέτοιου τύπου τα παιδιά αυτά τα οποία σε μερικές περιπτώσεις είναι και ανήλικα.
Το θέαμα και στα δύο αστυνομικά τμήματα ήταν πράγματι τραγικό να βλέπεις νέα παιδιά που παρασυρόμενα και υποκινούμενα από κάποιους έχουν μπλέξει σε νομικές και δικαστικές περιπέτειες.

Να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις ο εισαγγελέας υπηρεσίας δεν έλαβε καθόλου υπ όψη του τις απειλές για παράνομη κατακράτηση των τζαμπατζήδων αφού όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις ,των περασμένων εβδομάδων, έκρινε ότι σαφώς δεν μπορεί μια κοπέλα η οποία ασκεί την εργασία της, να κατακρατήσει και μάλιστα παράνομα 15-20 άτομα. Απεναντίας μάλιστα στο ένα περιστατικό σημειώθηκε πρόβλημα με τον οδηγό (ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο) από την ταραχή που υπέστη κατά την διάρκεια του συμβάντος.

http://www.troleatzis.com/2011/03/e_22.html#c3513866977827447616

19 σχόλια:

  1. Μπράβο στα κορίτσια της Θεσσαλονίκης. Ναχαμε καναδυο τέτοιες και εδω καλά θα ταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε όλη αυτή την Ιστορία λυπάμαι τα πιτσιρίκια που παρασύρθηκαν πάνω στην τρέλα τους ( να κάνουν την επανάσταση τους ),και κάποιοι επιτήδειοι (ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ )τα έβαλαν μπροστά να αγωνιστούν να φωνάξουν να φάνε στην τελική και 2-3 πρόστιμα , με σκοπό να ακοκτήσει φήμη και δημοσιότητα ο κάθε αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής, αντιπεριφεριάρχης, αντινομάρχης, της Θεσσαλονίκης.
    Καί όταν σε 3-4 χρόνια τα παιδάκια αυτά θα τρέχουν με τους γονείς τους (ξοδεύοντας 1000ρικα) να γλιτώσουν από τις μηνύσεις του ΟΑΣΗ από τα δικαστήρια , Οι πανέξυπνοι αυτοί ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ίσως απολαμβάνουν βουλευτική ασυλία, και ροκανίζουν με το συναφή τους τη βουλευτική αποζημίωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεωνίδας Κύρκος: «Και ο Μουσολίνι καλούσε σε ανυπακοή»
    «Ποτέ δεν είδα με συμπάθεια τα κινήματα ανυπακοής και απειθαρχίας, ιδίως όταν διαμορφώνονται από εντελώς ετερόκλητες δυνάμεις, αλλά και από τους λεγόμενους αγανακτισμένους πολίτες. Βεβαίως είναι διαφορετικό ζήτημα αυτό της Κερατέας, καθώς έχει έντονο το τοπικό στοιχείο, και άλλο οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας λόγω της αύξησης της τιμής του εισιτηρίου. Για την ιστορία να σας θυμίσω πάντως ότι και ο Μουσολίνι ήταν θιασώτης των απολίτικων και λαϊκίστικων κινημάτων ανυπακοής και απειθαρχίας...».
    http://sourta-ferta.blogspot.com/2011/04/blog-post_7980.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΓΚΑΡΤΑΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ , ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩ..Ι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας πεισατε τωρα, ελεγκτες και υπαλληλισκοι της δεκαρας!!!
    Παρτε το αποφαση. Οι τζαμπατζηδες και οι παρανομοι και οι αυθαιρετοι ειστε εσεις:
    1) Επειδη προσληφθηκατε στις δημοσιες μεταφορες με ρουσφετι και με μορφωση δημοτικου.
    2) Επειδη δεν δουλεψατε ποτε σας, παρα μονο απεργιες ξερετε να κανετε και να ταλαιπωρειτε τους πολιτες.
    3) Επειδη τοσα χρονια κλεβετε τους πολιτες με τις αυξησεις στα εισητηρια, και με την αποδοση εργασιας σας και την κατασταση των οχηματων νεαντερνταλικη.
    4) Επειδη μονο να γλυφετε ξερετε και να υπηρετειτε τα διαπλεκομενα σας συμφεροντα ξερετε.
    5) Επειδη τα δικα σας ταμεια ειναι καταχρεωμενα γιατι δεν πληρωνατε τις προβλεπομενες εισφορες σας.
    και πολλα αλλα.
    Γενικα ειστε παντελως ασχχετοι με την νομοθεσια και αυτο σας κανει επικινδυνους.
    Μαθετε τους νομους, μαθετε ποια τα δικαιωματα σας και μην το παιζετε Ραμπο.
    Και φυσικα σταματηστε να προπαγανδιζετε την αυθαιρεσιας.
    Οι πολιτες ξυπνησαν και σας ετοιμαζουν εκπληξη!!! ΟΛΟΥΣ εσας που μας κοροιδευατε και μας κλεβατε δεκαδες χρονια τωρα, με τις ανομιες σας, τις αυθαιρεσιες σας και τον δηθεν επαγγελματισμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΛΥΤΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΥΡΙΖΑΣ.... (ΣΑΝ ΤΟΥΣ 25 ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ )ΣΤΟ forum !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζαμπατζηδες υπαλληλοι των ΜΜΜ, την εχετε πατησει, και ηρθε η ωρα να πατε σπιτι σας.
    Τερμα το κλεψιμο των πολιτων.
    Τερμα η προπαγανδα σας!!
    Τερμα οι αυθαιρεσιες σας.
    Οι πολιτες εχουν πλεον ξυπνησει και σας εχουν καταλαβει τι κλεφτες ησασταν τοσα χρονια.
    Το δικαιο ειναι με το μερος μας.

    Δεν πατε να φερετε και τον Τζακ Μπαουερ...
    ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ
    ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    , ΑΦΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ με τα διαπλεκομενα
    συμφεροντα σας με μεγαλοεργπλαβους και μεγαλοτζαμπατζηδες πολιτικους και δημοσιογραφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το άχρηστο επάγγελμα του ελεγκτή,σε μια πόλη που μαστίζεται από ανεργία,και η τιμή του εισητηρίου είναι κοντά στο 1ευρώ,είναι τουλάχιστον κατάντια να υπάρχει.

    Αντί να πάνε οι κοπέλες να κάνουν καμμία χρήσιμη δουλειά,προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάνουν την δουλειά τους και με περηφάνεια...

    Κρίμα.Δεν διαφωνώ και εγώ άνεργος είμαι,και ίσως κάποτε να καταντούσα να κάνω μια τέτοια ανέντιμη δουλειά(ΜΑΤατζής,τηλεφωνητής για Πιστώσεις κτλ).

    Το επεισόδιο μου φαίνεται τελείως για τελείως ψεύτικο.Αλλά "μπράβο" στη προσπάθεια για αυτο-ντοπάρισμα των ελεγκτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ μαζί σου για το 1 Ευρώ και την ανεργία αλλά γιατί την πέφτεις στις κοπέλες που κάνουν την δουλεία τους.
    Με την ίδια λογική πρέπει να πάς να πεις σε όσους δουλεύουν στις τράπεζες να σταματήσουν να κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά και σε όσους δουλεύουν σε μεγάλα πολυκαταστήματα γιατί οι ιδιοκτήτες τους κλέβουν τον κόσμο, αλλά και σε αυτούς που δουλεύουν στα πετρέλαια γιατί οι μεγαλοεταιρίες κλέβουν στα καύσιμα, και γενικά όλοι δεν θα έπρεπε να δουλεύουμε γιατί πίσω από όλες τις δουλειές βρίσκονται τα μεγάλα (ή μικρά συμφέροντα- για να θυμίσω τους δημοκρατικούς παραγωγούς στην Ηλεία που ξεφτιλίζουν και σκοτώνουν για ένα κομμάτι ψωμί τους μετανάστες που δουλεύουν εκεί). Λοιπόν δεν είναι αυτή η λύση που προτείνεις. Πρόσεχε ποιους ψηφίζεις και σταμάτα να κλείνεις τα μάτια σε ότι δεν ενοχλεί την τσέπη σου….. αγαπητέ έλληνα πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4 Απριλίου 2011 1:29 π.μ. : Αγράμματε κομμουνιστή πάλι εσύ είσαι;;;



    ***

    Κουμπί κινδύνου, ηλεκτρόφρενο και άνοιγμα πόρτας με το χέρι.... Σε όλους τους μάγκες ελεγκτές και οδηγούς...

    Βγαίνατε σαν γυναικούλες και ζητούσατε συμπαράσταση από τους πολίτες όταν απεργούσατε... Και καλά ήσασταν εναντίων της αύξησης του εισιτηρίου.. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AP2 ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΟΥΜΠΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ -ΗΛΕΚΤΟΦΡΕΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ??
    ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ !!!!
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το γνωρίζω αυτό... Το θέμα είναι οτι στην χειρότερη των περιπτώσεων, το πρόστιμο θα το φάμε...:/

    Επίσης, είδα οτι οι ξύστες στον ΟΑΣΑ άλλαξαν τις πληροφορίες σχετικά με τα κόμιστρα κ τα πρόστιμα...: Ειδικά ανφέρεται



    Αν ο παραβάτης εκφράσει την επιθυμία να αποβιβαστεί από το μέσο μεταφοράς, ενώ η επιβολή προστίμου βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε οι ελεγκτές θα πρέπει να αποβιβαστούν μαζί με τον παραβάτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.



    Σώπα... Υπάρχει αυτό στους κανονισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aπ2 Σε περιπτωση που δεν έχεις εισιτηριο και μπει μέσα στο λεωφορειο ελεγκτής :
    1.Του δινεις τα στοιχεια σου και σου κοβει πρόστιμο .
    2 .Δεν του δινεις τα στοιχεια σου και καλει αστυνομία ή σε παει στο τμήμα και σε κόβει πρόστιμο με τα πλήρη στοιχεια ( οπότε την γ@μισες).
    3.μόλις ανοιξουν οι πόρτες πηδάς και τρέχεις και παρακαλάς να εισαι πιο γρηγορος απο αυτούς.
    4.ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχααχ


    Διστυχώς έχω το 4... Ωστόσο μ@@ς πιστεύω οτι είμαι, γιατί "συμφωνώ" με τις αυξήσεις τους... Αφήστε ρε γμτ το εισιτήριο στο 1.00 να χτυπάω όσα θέλετε... Ποτέ μου δεν υπήρξα τζμαπατζής, ήμουν και μάλιστα ΕΝΑΝΤΙΩΝ, τώρα όμως υπάρχω συνειδητά..!

    Από 1/2 μέχρι 1/4 δεν χτύπησα εισιτήριο (!).. Τώρα έβγαλα να δω τι παίζει με τους καινούριους ελεγκτές, και μετά βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο μεγαλη ξεφτιλα τους εκαναν φωναξαν τους μπατσους..Οτι ειστε ρουφιανοι το ξεραμε αντε περαστε τωρα και στην αλλη μερια,την μερια απεναντι απο την κοινωνια σε περιοδους κοινωνικης αναταραχης,και εξισωθειτε με τους εμμισθους δολοφονους του κρατους..Ετσι και αλλιως το να εναντιωθει καποιος σε κοινωνικα κινηματα σε μια τετοια περιοδο αποτελει ελλειψη αξιοπρεπειας την οποια την διαθετετε..Περαστικα σας ανθρωπακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα,πολυ φαντασια εχετε!! Τι αλλη χαζομαρα θα ακουσουμε..ακου προστιμο! Ελεος. Εκτιθεστε συνεχεια,δεν μπορειτε το ρεζιλικι και βγαζετε διαφορες ιστοριες για αγριους.Λες και θα τις πιστεψει κανεις.Λες και εμεις ειμαστε απο αλλο πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιλαμε για καταντια ομως...Στην Θεσσανολικη παιζουν απιστευτοι ραγιαδες απ`οτι φαινεται.Εδω δεν εχουμε να φαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάλι καλά που μπήκατε με "μεσο" στον ΟΑΣΘ, αγράμματοι υπάνθρωποι γιατί σε κάδους θα ψάχνατε να φάτε. Γίνατε και ελεγκτές και έχετε και ύφος εξουσίας, ξεφτιλισμένοι.

    Κάντε και ένα post για τις μηνύσεις που εκκρεμούν στους συν-ρουφιάνους σας, που ο κόσμος πεινάει και αυτοί κόβουν πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ..Ετοιμάζονται τα αεροβόλα!!!!
    Και πού 'σαι ακόμα! Λίγο ακόμη να σφίξουν οι κ**οι & θα τρέχουμε στους Αλβανούς και τους Γεωργιανούς για προμήθεια ΑΚ-47!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.