16 Απριλίου 2011

6 σχόλια:

  1. Και ο ΗΛΠΑΠ αποφάσισε να << επισκευάσει>> τα φθαρμένα καθίσματα . Για το αν πέτυχε η << επισκευή >> ρωτήστε κανένα οδηγό - όχι κανένα συνδικαλιστή!!! Επίσης στο 7015 τοποθέτησαν κάθισμα σειράς 6000!!! Καθημερινά οι οδηγοί γράφουν το πόσο άβολο είναι το κάθισμα και χωρίς να μπορείς να το ρυθμίσεις αλλά ουδείς από τους τεχνίτες μπορεί να κάνει τίποτα . Γιαυτό αν χρειαστείτε καμιά βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στον ηλπάπ . Είμαστε οι ποιο ΕΙΔΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ; ΣΤΟ 7015 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΙΣΜΑ 6000;;;;;;;;; ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΟΙΟ ΒΑΓΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ,ΤΕΛΟΣ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 360 ΤΡΟΛΛΕΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ;;; ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα με το όχημα 7015 έχει αναφερθεί επανειλημμένως στο σωματειο . Αντίδραση καμία . Υπάρχουν όργανα που προωθούν τα προβλήματα των θεμάτων του προσωπικού . Το βιβλίο που υποτίθεται καταγράφεται το ιστορικό των οχημάτων έχει καταντήσει διακοσμητικό στοιχείο . Όπως και η τεχνική διεύθυνση η οποία δεν έχει καμία εικόνα για τις βλάβες και τα προβλήματα του κάθε οχήματος . Προμηθεύτηκαν Η/Υ όχι για να απλουστεύσουμε και να ελέγχουμε καλύτερα τις εργασίες της δουλειάς μας αλλά για να παίζουμε πασιέντζα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την στιγμή που τοποθετείτε διαφορετικό κάθισμα από ότι προβλέπει ο κατασκευαστής το οποίο δεν έχει εγκριθεί από αυτόν , τότε κάποιος << ψαγμένος >> μπορεί να το εκμεταλλευτεί ποικιλότροπος !!!! Ο νοών νοείτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταγγελια στην επιτροπή υγιεινης και ασφαλειας της εργασιας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kάθισμα:
    ΕΛΙΝΥΑΕ
    ΕΥΑΕ
    ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑς
    ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΤΕΟ
    ΓΣΕΕ
    ΟΣΜΕ
    ΕΚΑ
    ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.