8 Απριλίου 2011

11:06
1
Όλα ξεκίνησαν περιμένοντας σε στάση στο Παγκράτι τη λεωφορειακή γραμμή 227 χθες 07/04 στις 16:00 και ενώ εκείνη την ώρα έχει συχνότητα κάθε 10 λεπτά, το λεωφορείο φθάνει στις 16:55.. Μετά από 1 ολόκληρη ώρα!

Έχοντας ως προορισμό την πλατεία ομόνοιας φθάνουμε γύρω στις 17:25, δηλαδή μιάμιση ώρα από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου!

Και αυτό συμβαίνει πολύ συχνά,ιδίως τις Κυριακές που τυγχάνει και εργάζομαι και με εξυπηρετεί η συγκεκριμένη γραμμή περνάει πάντα σχεδόν κάθε μια ώρα ενώ στο έντυπο στις στάσεις αναφέρει οτι έχει συχνότητα τις Κυριακές το πολύ ως 25 λεπτά!

Κατα την επιστροφή μου προς το σπίτι την ίδια μέρα μόλις επιβιβάζομαι βλέπω οτι 1 αλλοδαπός έχει μπει μέσα στο λεωφορείο 227 με 1 φιάλη υγραερίου! Και μάλιστα γεμάτη!

Και ο οδηγός που προφανώς τον είδε οτι μπήκε με τη φιάλη η" έστω από την κάμερα που υπήρχε ακριβώς πάνω απο το σημείο που άφησε τη φιάλη δεν του είπε τίποτα! Και ερωτώ από πότε επιτρέπεται στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ η μεταφορά επικίνδυνων φορτίων? Και αν φρέναρε απότομα ο οδηγός τι θα γινόταν?

Εστω οτι δε νοιάζεται ο 'επαγγελματίας' αυτός οδηγός για τη ζωη του,τι του φταίνε οι επιβατες που μεταφέρει? Λίγο μετά αμέριμνος καθώς περνά απο την ομόνοια κάνει μια στάση και αποβιβάζεται και ο ίδιος για λίγο αφήνοντας έρμαιο το λεωφορείο του στον οποιοδήποτε για να ψωνίσει κάτι απο το περίπτερο...ντροπή του!

Για την ιστορία και για τα τυπικά ήταν η λεωφορειακή γραμμή 227 άνω Πετράλωνα-άγιος αρτέμιος στις 07/04/11 με ώρα αναχώρησης από άνω Πετράλωνα 19:45 και αριθμό πλαισίου (νούμερο) οχήματος 162.

Και μετά σου λέει ο ΟΑΣΑ για ασφαλή, συχνή και φιλική μετακίνηση του επιβάτη....και οτι δε θέλει να ιδιωτικοποιηθεί...θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριοι του ΟΑΣΑ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011 9:23 π.μ.

1 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συμπολίτη . Πρέπει να γνωρίζεις ότι το υπουργείο και ο ΟΑΣΑ εδώ και αρκετό καιρό έχει κάνει τρομερές προσπάθειες να φτάσει σε αυτή την απαξίωση τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες . Αστική συγκοινωνία με δρομολόγια κάθε μια ώρα μόνο το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να τα εμπνευστεί !!! Και είναι δυστυχώς ΑΛΗΘΕΙΑ .

    Πριν από λίγα χρόνια το υπουργείο υποχρέωσε τις ΕΠΣΕ να συντάξουν κατάλογο για τις υποχρεώσεις που πρέπει να έχουν προς τους ΕΠΙΒΑΤΕΣ . Ουδέποτε συντάχθηκε κάτι ανάλογο για τις υποχρεώσεις που εχουν οι επιβάτες όταν εισέρχονται σε λεωφορείο η τρόλλευ !!! . Έτσι ο καθένας κάνει οτι ΘΕΛΕΙ !!! Έχουν μεταφερθεί με τα λεωφορεία από φιάλες υγραερίου μέχρι έπιπλα για το σαλόνι !!!!! Να μην αναφερθώ για την κατανάλωση φαγητών . Οι τακτικοί επιβατες με αυτά που έχουν δει ΔΕΝ κάθονται ΠΟΤΕ σε κάθισμα λεωφορείου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.