1 Μαρτίου 2011

20:37
1
ΠΑΣΚΟΤΑΖ

Ξεκάθαρα η πασκε σαμποτάρει κάθε αντίδραση των εργαζομένων ενάντια στην ταφόπλακα με την οποία η κατοχική κυβέρνηση του ΔΝΤ προσπαθεί να μας σκεπάσει.

Με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν στην γενική συνέλευση στις 28/02/11...

Στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα την αντικατάσταση του παραιτημένου από 22/02/11 πρόεδρου Νίκου Κουλουμπαρίτση ο νέος (παλιός) πρόεδρος Μιχάλης Λιαγούρης με τον απόλυτα συνεργαζόμενο γενικό γραμματέα του Μιχάλη Χριστοφορίδη εξέδωσαν δελτίο τύπου στο οποίο αναγράφουν ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση για στάσεις εργασίας στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Συνάδελφοι μην πέσετε στην παγίδα που έντεχνα στήνουν, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο με σκοπό την διάλυση του συνδικάτου.

Αυτοί ατίμασαν την απόφαση της γενικής συνέλευσης, εμείς εμμένουμε στην βούληση των εργαζομένων αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αλληλοφαγωθούμε.

Κάλεσαν σε συνεδρίαση το Δ.Σ την πέμπτη 03/03/11 στις 10:00 για την ανασύνθεση του προεδρείου με όλες τις παρατάξεις και τους συνδυασμούς να μετέχουν στο νέο σχήμα.

Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους, όσοι μπορούν, να είναι παρόντες στο Δ.Σ γιατί οι αποφάσεις παίρνονται για όλους μας.

Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους να μην πραγματοποιήσουν τις κινητοποιήσεις που αποφασίσαμε στην γενική συνέλευση μέχρι να υποχρεώσουμε τους υπόλογους να σφραγίσουν την απόφαση της για να μην μπει κανένας εργαζόμενος στο στόχαστρο.

Συνάδελφοι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας διασπάσουν.

Όχι στις εν θερμό αντιδράσεις.

Καλύτερα μια χαμένη μάχη παρά ένας χαμένος πόλεμος.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ
http://etheldrivers.blogspot.com/

1 σχόλια:

  1. τα πραξικοπήματα δεν περνάνε λιαγούρη και η παρεα σας απεργοσπαστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.