16 Φεβρουαρίου 2011

06:32
2
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Μ. Περιμένουμε την σπίθα από εσάς!!!
Να ξέρετε ότι έχετε συμπαραστάτες πολύ περισσότερους από όσο νομίζετε
Αξιότιμοι κύριοι, είμαι εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρεία με περισσότερο από 1800 εργαζόμενους.
Ασχολούμαι με τα κοινά, αλλά καμία σχέση δεν έχουμε εμείς με εσάς, ως προς την αποφασιστικότητα και την δύναμη που έχετε εσείς ως σωματείο...

Με το παρόν e-mail μου, θα ήθελα να σας πω ότι στην εργασία μου μιλάμε καθημερινά για εσάς. Μην ακούτε τον ανεγκέφαλο κόσμο ο οποίος σας κατηγορεί, ( κατά την άποψη μου αυτός ο κόσμος είναι μέσα στην μιζέρια και έχει μάθει να πορεύετε με αυτήν) ίσως και αυτή να του αξίζει !!!

Κύριοι λόγο της θέσεως μου στην οποία εργάζομαι (δίπλα στα αφεντικά) μήπως ξέρετε γιατί τρέμουν οι κύριοι ???? Μη τυχόν και ΔΕΝ περάσει το δικό σας νομοσχέδιο !!!! ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΤΕ ???
Ξέρετε μήπως γιατί???? Να σας δώσω λοιπόν εγώ την απάντηση για να γνωρίζετε. Σε συνομιλία μεταξύ των δυο πάμπλουτων αφεντικών μου, ξέρετε κύριοι, πια είναι η επιθυμία τους ?? με το που μειώσουν το εισόδημα το δικό σας, αυτομάτως θα γίνουν περικοπές και για εμάς.
Οι μισθοί οι οποίοι παίρνουμε είναι από 1100 έως 1300 ευρώ μηνιαίως. Όποτε καταλαβαίνετε κύριοι ότι αν θα κάνετε εσείς πίσω, τότε στον ιδιωτικό τομέα θα είναι η αφορμή να γίνουν περικοπές μισθών πάνω από 25%, και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα γίνουν.
Μην ακούτε κανέναν ο (σκεπτόμενος) εργαζόμενος κόσμος είναι μαζί σας.

Μαζί με εσάς θα πετύχουμε και εμείς. Έχω επαφή με δεκάδες εταιρίες και με χιλιάδες εργαζόμενους και να ξέρετε ότι τα μάτια μας, είναι στην κυριολεξία καρφωμένα πάνω, στις αποφάσεις σας και στις κινητοποιήσεις σας.

Εμείς κύριοι να ξέρετε περιμένουμε την σπίθα από εσάς και να ξέρετε ότι έχετε χιλιάδες εργαζόμενους μαζί σας. Απλά κάντε την εξέγερση και δείξτε μας τον δρόμο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 1:02 π.μ.




Τι έδειξε το δημοψήφισμα για τις απεργίες στα ΜΜΜ

Υπέρ των απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται, τάσσεται αρκετά μεγάλο μέρος των πολιτών.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους στο δημοψήφισμα του newsbomb.gr, οι πολίτες...


σε ποσοστό 35,21% εκτιμούν ότι «έχουν δίκιο οι απεργοί γιατί τους καταπατούν κάθε δικαίωμα».

Ποσοστό 19,91% θεωρεί ότι «Έχουν άδικο, γιατί πρέπει να πάψει η αλόγιστη δημόσια σπατάλη».

«Φταίνε και οι δύο πλευρές. Οι μεν γιατί τόσα χρόνια “έδιναν” για ψηφοθηρία και οι δε γιατί “βολεύονταν”» είναι η απάντηση των πολιτών σε ποσοστό 31,54%.

Τέλος, ποσοστό 13,34% των πολιτών απαντά «Δεν με νοιάζει ποιός έχει δίκιο. Τελικά “την πληρώνουμε” εμείς που δεν φταίμε!».
ΠΗΓΗ newsbomb.gr




2 σχόλια:

  1. na toixokwli8oun se ola ta troley twra.
    ales kai ales malakies xeroun na kwlane ayta pou prepei na ta vlepei o kosmos ta kanoume gargara,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Κ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
    ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ .
    Ε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Θ ΘΕΛΗΣΗ
    Ε ΕΜΠΝΕΥΣΗ
    Λ ΛΕΒΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.