16 Ιανουαρίου 2011

23:07
3
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες συνάδελφος οδηγός , εργαζόμενος στην γραμμή 2 Άνω Κυψέλη - Καισαριανή, με προορισμό την Καισαριανή και ευρισκόμενος στην οδό Φιλελλήνων με κατεύθυνση προς την οδό Αμαλίας, που ως γνωστών σε εμάς τους Οδηγούς Ηλεκτροκίνητου Λεωφορείου - Τρόλλεϋ για να κατευθυνθεί κάποιος από Φιλελλήνων δεξιά η αριστερά για Αμαλίας(εκτός από τις γραμμές 1, 5, 15), θα πρέπει να περάσει Διατήρηση ή Αλλαγή πορείας (με η χωρίς ρεύμα δηλαδή) το Ψαλίδι που βρίσκεται λίγο μετά την στάση που πραγματοποιούμε στην οδό αυτή.
Ο συνάδελφος την ώρα που πήγαινε να πραγματοποιήσει την Διατήρηση πορείας του οχήματος (χωρίς ρεύμα) αντιλήφθηκε ότι οι κεραίες του εκτροχιάστηκαν, με αποτέλεσμα και χωρίς να τα χάσει να πράξει τα προβλεπόμενα...
Άναψε τα φώτα εκτάκτου ανάγκης(alarm), ακινητοποίησε αμέσως το όχημα για να μην προξενήσει υλικές ζημιές στο εναέριο δίκτυο (αφού υπήρχε το ενδεχόμενο της αγκίστρωσης των κεραιών σε αυτό) ,κατέβηκε από το όχημα να ελέγξει την ύπαρξη τυχών ζημιών και για την επαναφορά των κεραιών στο εναέριο δίκτυο, για συνεχίσει το δρομολόγιό του.
Καθώς όμως παρατηρούσε το εναέριο δίκτυο από την πίσω ακριβώς πλευρά του οχήματός του(Τρόλλεϋ) ξαφνικά, άκουσε ένα μεγάλο και βαρύ ήχο και κάτι να τον χτυπάει και να τον πετάει στα ύψη... Πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι του σε αυτό που τον πέταξε στα ουράνια, που δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα Ταξί, που έπεσε επάνω του και τον χτύπησε μάλλον με πολύ μεγάλη ταχύτητα (km/h) και αυτό το λέω γιατί το Ταξί αφού χτύπησε τον συνάδελφο πρώτα και μετά το Τρόλλεϋ, κατευθύνθηκε προς τα πίσω περίπου 2 μέτρα.
Ως εκ θαύματος ο συνάδελφος (πάντα με ασφαλείς πληροφορίες) αυτήν την στιγμή και αφού προσκομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις βρίσκεται στο σπίτι του, αποκομίζοντας από αυτό το πολύ άσχημο τροχαίο περιστατικό, 5 με 7 ράμματα στο κεφάλι, μελανιές και πρηξίματα στα άκρα (χέρια και πόδια) και προφανώς τους πόνους που θα συνοδεύουν τα τραύματά του.

Περαστικά σου συνάδελφε, σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας!!!

3 σχόλια:

  1. kai oi m@l@kes sta xayteia ama doun kanenan me katevasmenes keraies amesws na stiloun anafora.
    les kai eimaste m@l@kes emeis oi odigoi pou psaxnoume to asfales meros gia topo8etish keraiwn.
    kai pali perastika ston sinadelfo kai kalh tyxh apo dw kai pera,gt malon tin sigkekrimenh mera den eixe kai toso tyxh gia na vrei ston dromo tou to gidi ton tarifa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρων σας και τα τηλεφωνηματά σας.Ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που είχε τέτοιο ατύχημα. Σας ευχαριστώ ΜΑΚΡΥΑΛΕΑΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ 9580

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sinadelfe, perastika. doksa to theo na leme pou o anthropos epathe mono afta. o tarifas den ide ta alarm i to ohima. 12 metra ine to atimo. ke pali perastika sinadelfe, na ine to telefteo pou akoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.