16 Ιανουαρίου 2011

01:43
Να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας στις 17, 19 και 20 Ιανουαρίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ και τον ΗΛΠΑΠ. Οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν αποφασίσει αναστολή κινητοποίησεων, ενώ οι εργαζόμενοι σε τραμ και ΗΣΑΠ θα αποφασίσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ και τον ΗΛΠΑΠ αποφάσισαν επίσης να απαντήσουν θετικά στην πρόταση διαλόγου της κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις, οι οποίες αποφασίστηκαν από τις γενικές συνελεύσεις.

Από την πλευρά του, το υπουργείο έχει καταστήσει σαφές ότι διάλογος με ομηρία των εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών, που χρησιμοποιεί καθημερινά τις αστικές συγκοινωνίες, δεν μπορεί να γίνει, ξεκαθαρίζοντας ότι η πόρτα του θα είναι ανοιχτή μόνο σε όσους δεν απεργούν.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων

Τα λεωφορεία δεν θα βρίσκονται στους δρόμους τη Δευτέρα 17, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:30.
Τα τρόλεϊ δεν θα βρίσκονται στους δρόμους τη Δευτέρα 17, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:00.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.