19 Ιανουαρίου 2011

12:15
2
- Στο 1,40 ευρώ το εισιτήριο για όλα τα μέσα

- Συμφέρει μόνο η μηνιαία κάρτα

- Σκέφτονται να κάνουν ... εκπτώσεις σε εργαζόμενους

Από πρώτη Φλεβάρη όποιος θέλει να αγοράσει εισιτήριο για όλα τα μέσα θα χρειαστεί 1,40 ευρώ (μειωμένο 0,70) και εάν θέλει να χρησιμοποιήσει μονάχα λεωφορείο, τρόλεϊ και τραμ θα πληρώσει 1,20 (μειωμένο 0,60).

Όποιος πάλι θέλει να αγοράσει ένα εισιτήριο για τις μετακινήσεις όλης της ημέρας χωρίς τον περιορισμό της μιάμισης ώρας που έχουν τα δύο προηγούμενα θα πρέπει να δώσει 4 ευρώ.
Αντίστοιχα το εβδομαδιαίο εισιτήριο κοστίζει πλέον 14 ευρώ.

Το εισιτήριο της ΕΘΕΛ για Σαρωνίδα αναπροσαρμόζεται στα 1,60 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 0,80 ευρώ

Το εισιτήριο των λεωφορείων της ΕΘΕΛ για τις γραμμές express προς Αεροδρόμιο αυξάνεται στα 5 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 2,50 ευρώ.

Τα εισιτήριο του Μετρο (ΑΜΕΛ και ΗΣΑΠ) από και προς το «Ελ. Βενιζέλος» αυξάνεταιι στα 8,00 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 4,00.

Τα εισιτήρια δύο και τριών ατόμων της ίδιας κατηγορίας αναπροσαρμόζονται στα 14,00 και 20,00 ευρώ αντίστοιχα.

Τα μετ’ επιστροφής εισιτήρια από και προς το αεροδρόμιο καθορίζονται πλέον στα 14,00 ευρώ. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα μέσα για 90 λεπτά.

Επίσης, και τα εισιτήρια του προαστιακού (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) θα ισχύουν για όλα τα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά.

Οι μηνιαίες κάρτες του Μετρό από και προς αεροδρόμιο αναπροσαρμόζονται στα 140 ευρώ, ενώ οι ετήσιες αυξάνονται στα 1.000 ευρώ.

Μηνιαίες και ετήσιες κάρτες

Η τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) αναπροσαρμόζεται στα 20,00 ευρώ, ενώ η αξία της μειωμένης στα 10,00.

Η τιμή της μηνιαίας κάρτας για όλα τα μέσα θα φτάσει τα 45,00 ευρώ, ενώ η μειωμένη τα 23,00.

Η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ θα φτάνει τα 200 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη κάρτα για όλα τα μέσα μεταφοράς θα αγγίξει τα 450 ευρώ.

Επίσης, καταργούνται τόσο οι μηνιαίες όσο και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) και του Μετρό (μέχρι το Κορωπί).

Μαθητές-Φοιτητές-Πολύτεκνοι κ.α. με μείωση 50%

- Άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.

- Παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών.

- Μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές που είναι κάτοχοι δελτίου ΟΑΣΑ

- Νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους ή διαβατηρίου.

- Σπουδαστές Δημόσιων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. τα οποία λειτουργούν νόμιμα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, μέχρι την ηλικία των 22 ετών, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και βεβαίωσης της Σχολής.

- Σπουδαστές Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (Ε.Ε.Σ), τα οποία λειτουργούν νόμιμα, μέχρι την ηλικία των 22 ετών με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και σχετικής βεβαίωσης της Σχολής.

- Φοιτητές Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή Πανεπιστημίων της αλλοδαπής μέχρι την ηλικία των 25 ετών, με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας «student card university I.D.» και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου

- Πολύτεκνους γονείς και μέλη των οικογενειών τους, κάτοχοι κάρτας πολυτέκνου.

2 σχόλια:

  1. << λεωφορείο, τρόλεϊ και τραμ θα πληρώσει 1,20 >>. Μεχρι και το εισητηριο ειναι ιδιο για αυτα τα μεσα μεταφορας . Αντιθετα στις συγχωνευσεις των μεσων τηρηθηκαν << αλλες >> πρακτικες !!!!!!!

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.