17 Νοεμβρίου 2010

06:16
1
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ επικρίνουν την κυβέρνηση ότι υλοποιεί κατά γράμμα τις δεσμεύσεις της έναντι της Τρόικα.

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά στις προθέσεις της κυβέρνησης για αλλαγές στις ΔΕΚΟ του τομέα των μεταφορών, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκπρόσωποι των οποίων από όλα τα σωματεία, θα έχουν σήμερα σύσκεψη προκειμένου να οργανώσουν τον αγώνα τους και να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο, για να αποκρούσουν, όπως αναφέρουν, τις βίαιες αλλαγές που ετοιμάζονται στον κλάδο και να υπερασπιστούν τη Μεταφορά, ως Δημόσιο Αγαθό.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ επικρίνουν την κυβέρνηση ότι υλοποιεί κατά γράμμα τις δεσμεύσεις της έναντι της Τρόικα και ότι επιχειρεί να τους κατασυκοφαντήσει, ενώ δεν αναφέρει ποιος φταίει για τα τεράστια ελλείμματα.

Κατά τους εργαζόμενους τα ελλείμματα είναι προϊόν των πολιτικών που εφαρμόστηκαν στις συγκοινωνίες διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, της κακοδιαχείρισης από τις διορισμένες διοικήσεις, των υπερτιμημένων προμηθειών, των υπερκοστολογημένων έργων και της αδιαφάνειας.

Σημειώνεται ότι στο θέμα των ζημιογόνων ΔΕΚΟ αναφέρθηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική συζήτηση και ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί σήμερα, δηλαδή τα έσοδα μιας ΔΕΚΟ να μην φτάνουν ούτε καν για την πληρωμή των μισθών.

Πηγή

1 σχόλια:

  1. Τρίχες Θα μαζευτουν για να φανε κανενα σουβλακι και οτι πει ο ρεππας θα καθονται σουζα . Τεμπελοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.