28 Νοεμβρίου 2010

21:48
1
Πόσο πιά θα συνεχιστεί η γελοιότητα του Αττικού Μετρό;

Χρησιμοποιώ μετρό κάθε μέρα και πληρώνω εισητήριο ή/και κάρτα μηνιαία για να εξυπηρετούμαι από το μετρό και τις άλλες συγκοινωνίες!

Σε ώρες αιχμής είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, σαρδελοποιημένοι επιβάτες, προσπαθούν να ανασάνουν,ο ένας πάνω στον άλλο..!

Οι συχνότητες των δρομολογίων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε καμία περίπτωση όπως αναγράφονται στο σάιτ της ΑΜΕΛ,αφού αρκετές φορές που ο φωτεινός πίνακας γράφει πχ. σε 3' ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ κοτσάρουν μια αναμονή εξαφανίζοντας την αντίστροφη μέτρηση και την ξαναεμφανίζουν μετά από 4 λεπτά πάλι στα 3'.

Συρμοί βρώμικοι και οι μισοί τουλάχιστον απαρχαιωμένοι. Αλλά το παράλογο είναι στις ώρες "μη αιχμής",πχ χτες Σάββατο βράδυ 1.15 ακριβώς ο επιβάτης που φτάνει Σύνταγμα για να μετεπιβιβαστεί απο την κόκκινη γραμμή 'Αγιος Αντώνιος-Άγιος Δημήτριος στη μπλε γραμμή Αιγάλεω-Αεροδρόμιο πρέπει σόνι και καλά να περιμένει 15(επίσημα) λεπτά,μερικές φορές και 20',αφού οι συρμοί των δύο γραμμών φτάνουν ταυτόχρονα και ακόμα και να τρέξεις, βλέπεις το συρμό μετεπιβίβασης μπροστά σου να έχει φύγει για 3 δευτερόλεπτα..

Πόσο εξυπνάδα θέλει για να περιμένει ο ένας τουλάχιστον συρμός 15'' ώστε να έχει έννοια χρονικά και η μετεπιβίβαση;

Πάνω στη διευκόλυνση των επιβατών δε θα επρέπε να διαμορφωθούν τα δρομολόγια;

Εστειλα mail να ρωτήσω για αυτό στην ΑΜΕΛ αλλά..ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!
ΕΛΕΟΣ!


Τ Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010 8:33 μ.μ.

1 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείς φίλε επιβάτη . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ θα εξαφανιστούν με την επικείμενη αναδιάθρωση των αστικών συγκοινωνιών . Είναι μεγάλο πράγμα ΟΛΟΙ αυτοί που παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον και την αξιοπιστία των Α/Σ να πηγαίνουν στην δουλειά τους με το πολυτελή ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο τους . Τους άλλους τους έχουν ....... διαγραμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.