27 Οκτωβρίου 2010

22:57



Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου θα μας βρει σκλαβωμένους στην χειρότερη σκλαβιά ακόμη και από εκείνη του πόλεμου του 1940.

Δεν είναι μια σκλαβιά που μπορείς να αντιδράσεις με τον λογικό τρόπο,τον τρόπο που μπορεί ένας να πολεμήσει για να απελευθερωθεί.

Αυτή την σκλαβιά δεν μας την επέβαλλαν οι ξένοι κατακτητές,δεν δεχθήκαμε επίθεση από άλλο κράτος,δεν χάσαμε την Ελευθερία μας από επέμβαση άλλων δυνάμεων.

Αυτή την σκλαβιά μας την φόρτωσαν στους ώμους συμπατριώτες μας, αυτοί που έως πέρυσι ήταν μαζί μας στις μάχες και τους αγώνες για καλύτερες συνθήκες ζωής, αυτοί που μαζί μας στις διαδηλώσεις φώναζαν για ένα καλύτερο αύριο, μας έριχναν στάχτη στα μάτια ενώ προετοίμαζαν την οδυνηρή σκλαβιά που θα μας έριχναν.

Δεν θα είναι γελοίο που θα βγουν στις τηλεοράσεις μετά την παρέλαση να μιλήσουν για Ελευθερία,για αγώνες,δεν θα είναι μια άπατη να τους ακούς να μιλάνε για το έθνος για την πατρίδα;

Ποιους;

Τους ίδιους που παρέδωσαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους ξένους,τους ίδιους που πουλάνε την γη μας κομμάτι κομμάτι...για να ξεχρεώσουν τα χρέη που εκείνοι χρέωσαν την χώρα

Αλήθεια αύριο θα γιορτάσουμε;

Και αν γιορτάσουμε τι θα αισθανόμαστε;

Ότι όσοι πέθαναν στις μάχες, στον πόλεμο, στην κατοχή από την πείνα,στα κρατητήρια...

Δικαιώθηκαν;

Για να γίνει αυτό πέθαναν εκείνοι;

Σηκώστε την σημαία μας ψηλά,δεν θα το βάλουμε κάτω,κλείστε τα αυτιά σας στα ψέμματα τους και κοιτάξτε μπροστά.....

Με καινούργια φτερά θα την ελευθερώσουμε εμείς την πατρίδα μας, μην ψάχνετε σωτήρες.....


ΠΗΓΗ : ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.