1 Οκτωβρίου 2010

08:09
1
.......φρόντισε να ελέγχει τον συνδικαλισμό στην Ελλάδα. Τον έλεγχε και εξακολουθεί να τον ελέγχει απόλυτα. Στη ΓΣΕΕ και στον "πράσινο" συνδικαλισμό πρέπει ν' αναζητήσει κάποιος τη δυνατότητα της οικογένειας Παπανδρέου να προδώσει τους Έλληνες και να ξεπουλήσει τη χώρα.
Αυτό είναι το όλο μυστικό της σημερινής κατάστασης. Γι' αυτόν τον λόγο έγιναν στην Ελλάδα αθλιότητες και δεν άνοιξε "ρουθούνι". Κάποιοι συνδικαλιστές "χρωστούσαν" στην οικογένεια και ξεπλήρωσαν τα προσωπικά τους χρέη με τις συντάξεις και τους μισθούς των υπόλοιπων Ελλήνων. Χρωστούσαν στην οικογένεια την ύπαρξή τους. Ακόμα και τη χοληστερίνη τους σ' αυτήν την οικογένεια τη χρωστάνε. Στην οικογένεια, η οποία τους παρέλαβε κατακάθια της κοινωνίας και τους έκανε μεγαλοπαράγοντες της κοινωνίας. Κατακάθια ...όπως ο Κανελλόπουλος, ο Πρωτόπαπας, ο Πολυζωγόπουλος ή ο σημερινός Παναγόπουλος.
Αυτά τα σκουπίδια —χωρίς εισαγωγικά— της κοινωνίας είναι που πρόδωσαν τους Έλληνες. Αυτοί, οι οποίοι ανέλαβαν το πρακτικό μέρος της προδοσίας. Χωρίς αυτούς κανένας Γιωργάκης δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε. Χωρίς αυτούς κανένας Γιωργάκης δεν θα μπορούσε να κόψει συντάξεις εκατομμυρίων εργαζομένων. Χωρίς αυτούς κανένας Γιωργάκης δεν θα ψήφιζε κανένα ΔΝΤ. Αν τα συμφέροντα των εκατομμυρίων εργαζομένων, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και πολίτες, αντιπροσωπεύονταν από πραγματικούς εκφραστές των συμφερόντων τους και όχι από πουλημένους επαγγελματίες συνδικαλιστές, τώρα θα είχε ανατραπεί η κυβέρνηση και κάποιοι θα είχαν πάει φυλακή.
Αυτό το γνώριζε ο Γιωργάκης και γι' αυτόν τον λόγο μάς "ανακοίνωσε" την είσοδό μας στην κατοχή του ΔΝΤ από το μακρινό Καστελόριζο. Μόνον όταν είδε την αποτελεσματικότητα των "συνδικαλιστών" του, τόλμησε να γυρίσει στην Αθήνα. Χάρη σ' αυτούς τους διεφθαρμένους υπάνθρωπους μπόρεσε ο Γιωργάκης και πέρασε το μνημόνιο. Χάρη σ' αυτούς τους πουλημένους συνδικαλιστές έπαιζε τα παιχνίδια του ο Λοβέρδος.
Το πόσο προδότες είναι αυτοί οι υπάνθρωποι του συνδικαλισμού, το καταλαβαίνει κανείς, βλέποντας τον σημερινό αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. Αυτοί οι ιδιοκτήτες, παρ' όλο που είναι μερικές χιλιάδες, αγωνίζονται σκληρά και απειλούν πραγματικά την κυβέρνηση με τον αγώνα τους. Γιατί; Γιατί αγωνίζονται πραγματικά για τα συμφέροντά τους και οι εκφραστές αυτών των συμφερόντων δεν είναι επαγγελματίες συνδικαλιστές. Τη διαχείριση των συμφερόντων τους την έχουν αναλάβει οι ίδιοι και δεν την έχουν παραδώσει σε εργολάβους του παπανδρεϊσμού.
Αν μερικές χιλιάδες επαγγελματιών, που θίγονται, μπορούν να "ταρακουνήσουν" μια κυβέρνηση, φαντάζεται κάποιος πόσο μεγάλη είναι η "προσφορά" ενός Παναγόπουλου, για να περάσει εν πλήρη ηρεμία η "σφαγή" εκατομμυρίων επαγγελματιών. Φαντάζεται κάποιος επίσης και πόσο "αξίζει" αυτή η "προσφορά" του. Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ...με βάση τις τιμές της "πιάτσας". Άξιος του μισθού του είναι ο Παναγόπουλος, ο οποίος καθήλωσε τη μεγαλύτερη κοινωνική τάξη στην αδράνεια και τη μοιρολατρία. Ο άνθρωπος είναι μάγος. Στέρησε τις συντάξεις από φτωχούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν άλλο τρόπο για να επιβιώσουν και δεν τους άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης ...Ο σαπιοκοιλιάς της ΓΣΕΕ.
Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως υπάρχουν κρυφές συμφωνίες μεταξύ Γιώργου και των προδοτών της ΓΣΕΕ και κυρίως του Παναγόπουλου. Του Παναγόπουλου, ο οποίος γνωρίζει με τον πιο απόλυτο τρόπο το πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι τα "πήρε". Είμαστε βέβαιοι πως υπάρχουν χρήματα σε μυστικούς λογαριασμούς του σε ξένες τράπεζες. Πολλά χρήματα στα ονόματα όλων των σαπιοκοιλιάδων τύπου Παναγόπουλου. Γιατί είμαστε τόσο βέβαιοι; Γιατί ρισκάρουν πολλά πράγματα αυτοί οι προδότες. Ρισκάρουν από μια θέση, την οποία ο κόσμος τη βλέπει με καχυποψία και δεν είναι διατεθειμένος να της συγχωρέσει το οποιοδήποτε ατόπημα. Στους συνδικαλιστές ο λαός δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρέσει το παραμικρό. Ακόμα και το ψωμί που τρώνε ...το λυπάται.
Γι' αυτόν τον λόγο ήταν μεγάλο το ρίσκο τους από τις θέσεις που το πήραν. Έναν πρωθυπουργό, για παράδειγμα, οι Έλληνες δεν θα τον λύντσαραν χωρίς δεύτερη σκέψη ...ό,τι κι αν πίστευαν για τον ρόλο του, γιατί σέβονται τη θέση του. Έναν συνδικαλιστή όμως δεν τον συγχωρούν με τίποτε, γιατί δεν σέβονται τίποτε. Ούτε τους συνδικαλιστές ούτε τις θέσεις τους. Ως "τρωκτικά", που κάθονται πάνω σε "σκουπιδοτενεκέδες", τους βλέπουν. Τους έχουν ζήσει από πολύ κοντά και τους γνωρίζουν. Τους γνωρίζουν από τα εργοστάσια όπου τεμπέλιαζαν. Τους γνωρίζουν από τις προδοσίες και τα χαρτζιλίκια που εισέπρατταν από τα αφεντικά, τα οποία δήθεν "έβριζαν".
Ο Έλληνας, αν αντιληφθεί ότι ένας συνδικαλιστής τον πρόδωσε, θέλει να τον λιώσει όπως ένα σκουλήκι. Ακόμα και για ένα χαμένο μεροκάματο θέλει να τον σκοτώσει. Έτσι... χωρίς έλεος ...Χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Πολυζωγόπουλος, ο οποίος έχει δει την πρωτεύουσα από μια πολύ παράξενη και πρωτότυπη γωνία. 30ο κάτω από το πεζοδρόμιο. Ο Πολυζωγόπουλος, ο οποίος από σύμπτωση εξακολουθεί να ζει. Οι μαλακοί πάτοι των αθλητικών παπουτσιών των "αθλητών" που τον κλωτσούσαν είναι το αίτιο που ζει. Τις κλωτσιές του θανάτου ως αριθμό τις έχει φάει. Η τεχνολογία των σύγχρονων παπουτσιών φταίει που ζει ακόμα. Ο Πολυζωγόπουλος, ο οποίος —ακόμα και σήμερα—, όταν βλέπει συγκεντρωμένο κόσμο, έχει τάσεις λιποθυμίας. Ο μόνος ο οποίος μέχρι τώρα "εισέπραξε" το ρίσκο του πουλημένου συνδικαλισμού.
Το πάθημα του Πολυζωγόπουλου βαστάει ψηλά τις "ταρίφες" για τους συνδικαλιστές και τις "υπηρεσίες" τους. Γι' αυτόν τον λόγο οι προδότες του συνδικαλισμού "αποζημιώνονται" από την εξουσία με βαρβάτες "αποζημιώσεις". Ας ψάξει κάποιος πώς ανταμείβουν οι Παπανδρέου τους υπαλλήλους τους. Ο Κανελλόπουλος —σε εποχές πιο "ειρηνικές"— αποζημιώθηκε με θέση κηφήνα στη Unisef. Ο Πρωτόπαπας αποζημιώθηκε με υπουργοποίησή του και μόνιμη βουλευτοποίησή του. Ο Πολυζωγόπουλος αποζημιώθηκε με "προεδρίες" σε ινστιτούτα εργασίας τύπου ΟΚΕ. Όλοι αυτοί, όπως βλέπουμε, ανήκαν στην "περιουσία" της οικογένειάς Παπανδρέου. Αυτούς χρησιμοποίησε η οικογένεια, για να “κυβερνά” τον τόπο.
Σήμερα, που προδίδει αυτόν τον τόπο και πάλι στους ίδιους καταφεύγει. Είμαστε βέβαιοι ότι για την είσοδό μας στο ΔΝΤ ήταν ενημερωμένος ο Παναγόπουλος πολύ πριν από πολλούς πρωτοκλασάτους υπουργούς. Γιατί; Γιατί αυτός ήταν που ρωτήθηκε από τον Παπανδρέου αν θα μπορούσε να καταφέρει τον έλεγχο του λαού. Αυτός ρωτήθηκε πρώτος αν θέλει να προδώσει τον λαό και βέβαια αν θα μπορούσε να τον ελέγξει. Αυτός έδωσε το "πράσινο" φως στον προδότη Γιωργάκη, για να συνεχίσει. Ο Παναγόπουλος ήταν ο δεύτερος βασικός κρίκος της υπόθεσης προδοσίας μετά τον Παπανδρέου και όχι ο Παπακωνσταντίνου ή ο Λοβέρδος και ο Ραγκούσης.
Αυτός είναι ο δεύτερος πιο "αγαπημένος" άνθρωπος των τοκογλύφων στην Ελλάδα. Θεωρούμε κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τον λατρεύει ο Σόρος και η συμμορία του. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε βέβαιοι ότι ο Παναγόπουλος τα έχει "πάρει". Τα έχει "πάρει" από αυτούς που τον αγαπάνε και είναι γνωστό ότι ειδικά αυτοί οι συγκεκριμένοι τα "δίνουν" στους αγαπημένους τους. Αν δεν τα έχει πάρει, θα είναι ο πιο βλάκας άνθρωπος όλων των εποχών και δεν τον θεωρούμε τέτοιο. Σαπιοκοιλιάς είναι και όχι βλάκας. Είμαστε βέβαιοι ότι τον προστατεύουν στρατιές του παρακράτους, για να μην αποτελέσει την τελευταία και πιο "μοδάτη" επιδαπέδια "διακόσμηση" των δρόμων της πρωτεύουσας.
Από τη στιγμή που ο Γιώργος και η συνδικαλιστική "συμμορία" του ανέλαβαν να μας βάλουν στο ΔΝΤ, οι "διαπλεκόμενοι" τούς πρόσφεραν την "υποστήριξη" που είχαν ανάγκη. Την είχαν ανάγκη αυτήν την υποστήριξη, εφόσον θίγονταν οι πάντες από το ΔΝΤ. Αυτή είναι η προδοσία του Γιώργου.....

Από το “eamb-ydrohoos.blogspot.com

1 σχόλια:

  1. τον πράσινο συνδικαλισμό αντέγραψε ο μπλέ. κι έτσι πακέττο οι δυο παρατάξεις μας τακτοποίησαν οχι μόνο τώρα με το μνημόνιο αλλά πολλά χρόνια πρίν. κι άν φύγει ο παναγόπουλος άλλος ίδιος θάρθει από τον πράσινο συνδικαλισμό, οπως ήρθε μετά τους προηγούμενους ο παναγόπουλος. δέν ειναι θέμα ενός προσώπου που βολεύει να του τα ρίχνουμε για να την βγάζουν καθαρή οι παρατάξεις, να έρχεται ο επόμενος να κάνει τα ίδια. οι άλλοι δηλαδή που συμφωνούν μαζί του αβλεπί ειναι άμοιροι ευθυνών? και οποιοι εκ των υστέρων λένε οτι τάχα μου ειχαν διαφωνήσει γιατί δέν το έκαναν γνωστό και γιατί δέν κράτησαν αποστάσεις ωστε να μην περάσουν τα μέτρα οχι μόνο αυτά αλλά και πολλά προηγούμενα? Μόνο ο κλέφτης έχει ευθύνη? ο κλεπταποδόχος ειναι αθώος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.