9 Οκτωβρίου 2010

12:13
5
Η νέα υπηρεσία θα πιάσει δουλειά από την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου

Ένστολο προσωπικό εταιρίας «σεκιούριτι» τοποθετεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), με σκοπό αφενός την προστασία του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων του Οργανισμού και αφετέρου την εμπέδωση του βέλτιστου δυνατού αισθήματος ασφαλείας.

Η νέα υπηρεσία θα πιάσει δουλειά από την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, και θα βοηθάει, επιπλέον, τους ελεγκτές κομίστρου στην ομαλή διενέργεια των ελέγχων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το ένστολο προσωπικό ασφαλείας θα «επιστρατεύεται» κατά τις ώρες λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών όλες τις ημέρες της εβδομάδος και θα παρέχει τις υπηρεσίες του σε αμαξοστάσια, σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, κτιριακές και άλλες εγκαταστάσεις, αλλά και μέσα στα λεωφορεία.

Οι «σεκιουριτάδες» θα φέρουν τα διακριτικά εμβλήματα της εταιρίας, καθώς, επίσης, ειδική σήμανση με το λογότυπο του ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το προσωπικό θα είναι εξοπλισμένο με συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, θα κινείται συνεχώς με πεζές ή εποχούμενες περιπολίες στους σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, εκδοτήρια εισιτηρίων, κατά μήκος όλων των λεωφορειακών γραμμών και εντός των λεωφορείων, επεμβαίνοντας στις περιπτώσεις έκνομων περιστατικών, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχει έντονη επιβατική κίνηση κατά τις ώρες αιχμής, αλλά και σε περιπτώσεις που ειδικές συνθήκες το επιβάλλουν.

ΠΗΓΗ : Etheldrivers - Capital .gr

5 σχόλια:

  1. Καλο μου ακουγεται, δεν λεω! Δε μας ειπαν ομως, ποσο στοιχιζει αυτη η προσπαθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oso kai na stoixizei na mhn ksexname oti prokeitai gia idiwtiki etairia o OASTHessaloniki, o kathenas kanei oti mporei gia na diasfalisei thn periousia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο οασθ δεν ειναι πλεον ιδιωτικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν βαλουμε στην ακρη το κοστος σαν ιδεα ειναι καλη μακαρι να γινονταν κατι αντιστοιχο και στην Αθηνα εστω και πυλωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Ανωνυμο: 9Οκτωβριου 2010 10:07μ.μ.
    •Το απασχολούμενο κεφάλαιο του Ο.Α.Σ.Θ. είναι κατανεμημένο σε 415 ακέραιες μετοχές, εκ των οποίων οι 346 είναι κατανεμημένες σε 1.900 περίπου μικρομετόχους αυτοκινητιστές, οι 26 ανήκουν στην ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε., οι 22 ανήκουν στον Συνεταιρισμό των Εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. και οι 21 ανήκουν στο νομικό πρόσωπο του Ο.Α.Σ.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.