4 Σεπτεμβρίου 2010

11:50
7
Έχετε δίκιο.
Κακώς βγάλαμε ένα μικρό απόσπασμα από τις προτάσεις του Κ.Φωτάκη και δεν τα βγάλαμε όλα.
Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στη σελίδα είναι να ενημερώνουμε τους συναδέλφους ,με ότι σκέπτεστε η αποφασίζετε ΕΡΗΜΗΝ μας (των πολλών).
Αυτές τις προτάσεις ,τις γνωρίζουν ΌΛΑ τα σωματεία του χώρου ,ΌΛΟΙ οι διοικητικοί υπάλληλοι και ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ?
Θα συμμετέχουμε και εμείς λοιπόν σε αυτό, έτσι και αλλιώς όπως όλοι έχουν άποψη ,έτσι έχουμε και εμείς..
Τα σχόλια είναι ανοικτά και είναι δικά σας.....


Κάτω δεξιά της μικρής οθόνης είναι το full screen και στο βελάκι είναι το download για να κατεβάσετε το έγγραφο, σε περίπτωση που δεν φορτώνει...




7 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Σας τιμά η αναγνώριση του προβλήματος στην αντικειμενική ενημέρωση...
    Για τα λοιπά, θα γνωρίζετε, φαντάζομαι, πως εκτός της συμβολής του κου Φωτάκη (τον οποίο και ευχαριστώ για την προσπάθειά του, όπως και όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή), πλειάδα στελεχών αλλά και απλών εργαζομένων, καταθέτουν τις απόψεις τους για την ορθολογικότερη οργάνωση της εταιρείας, ατομικά ή συλλογικά. Στη διαβούλευση αυτή κανείς δεν εξαιρείται. Υπάρχουν βέβαια πάντα εκείνοι που δεν καταθέτουν καμιά συγκεκριμένη πρόταση ή ιδέα, απλώς περιμένουν για να κατακεραυνώσουν (!) ως κατα συνήθεια εισαγγελείς, του "ορθού" πολιτικού ή συνδικαλιστικού τους λόγου. Όποιος ενδιαφέρεται συμμετέχει. Είτε καταθέτοντας τις απόψεις του είτε δημοσιοποιώντας τις με οποιοδήποτε τρόπο (οι φιλόξενες σελίδες του "τρολεατζή" είναι ένας τρόπος)επωνύμως ή ανωνύμως.
    Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προλαβαίνουμε εξελίξεις... Η ευθύνη απέναντι στον Οργανισμό, τους εργαζόμενους σε αυτόν και την κοινωνία, επιβάλλει να αναζητούμε λύσεις που να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες συνθήκες και να μην μένουμε "άβουλοι και μοιραίοι"...
    με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ολα αυτα περι οργανωσης των υπηρεσιων, αλλα δε λυνουν το προβλημα. Καποιος θα πρεπει να αναλαβει να εξυψωσει και το ηθικο των εργαζομενων, γιατι με λυπη βλεπουμε την εταιρια που ποναμε να παραπαιει. Ειμαι 22 χρονια στην εταιρια και το μονο που εμαθα, ειναι οτι αν εχεις μεσο (πολιτικο) ή "κολλητο" στο σωματειο προχωρας,αλλιως σε τρωει η μαρμαγκα. Δεν υπαρχει αξιοκρατια, γιατι να σκαω εγω, οταν ενα οχημα μενει στο δρομο; Και να τα ακουω και απο πανω, οτι δηθεν ειμαι τροχονομος στην ομονοια. Γιατι να "σκοτωνομαι" με τους οδηγους και να προσπαθω να τους πεισω (κοροιδεψω) οτι αυτο δεν ειναι μαυρο, αλλα ειναι ασπρο. Για να μη χαθει το δρομολογιο και για ανταμοιβη η εταιρια στην πρωτη γκελα που θα κανω, με τιμωρει. Ξυπνηστε κυριοι, διοικηση δε γινεται πισω απο ενα γραφειο, στο δρομο ειναι τα πραγματικα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι κανονισμοί εργασίας και τα οργανογράμματα που αποφασίζονται ειναι πάντοτε κατ επιταγήν της πολιτικής που έχει η εκάστοτε κυβέρνηση. γιαυτό μην έχει κανένας αυταπάτες οτι ειναι εσωτερική υπόθεση του εκάστοτε διευθύνοντος. εχουν να κάνουν με τον προσανατολισμό που θελει να δόσει για τις έπιχειρήσεις η εκάστοτε πολιτική ηγεσία. οι εταιρείες που τα αναλαμβάνουν ή οι υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν την παραγγελία και ανάλογα πράττουν. η δομή και οι θέσεις που προβλεπονται από τα οργανογράμματα αποτελούν το μηχανισμό εκείνο που θα προωθήσει την πολιτική που έχει αποφασιστεί. αυτοί παίρνουν τις εντολές για να τις περάσουν και να τις επιβάλουν στους υφισταμένους. οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ματαιοπονούν εάν ασχολούνται με τα μικρά και δέν βλέπουν τα μεγάλα.το ποιός θα καταλάβει ποιά θέση έχει να κάνει με το πόσο έχει τσεκαριστεί ότι δέν θα φέρνει αντιρρήσεις και θα αποδεχτεί να κάνει πράξη την προαποφασισμένη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγγελε, για τα περι ηθικού του προσωπικού έχεις δίκιο... Θα συμφωνείς πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο από τις επιδράσεις της παρούσας συγκυρίας...
    Σε κάθε περίπτωση είναι μέσα στις προτεραιότητες μας...
    Μία από τις πρώτες δράσεις, είναι όσοι από τους "ομαδάρχες", "επιθεωρητές" ή οτιδήποτε άλλο χρειασθεί, από εδώ και πέρα. να επιλεγούν αντικειμενικά και θεσμικά από το υπάρχον πλέον σχετικό "υπηρεσιακό συμβούλιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ηθικο παει μαζι με το φιλοτιμο και δυστιχως οσο χανετε το ενα ακολουθει και το αλλο.Σε ερωτηση μου για καποια δρομολογια ΚΑΜΙΚΑΖΙ η απαντηση ηταν ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ και υστερα εμεις κ.Χλωμουδη ψαχνουμε για ηθικο και φιλοτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι απαραδεκτο βλαβες γραμενες στα βιβλια βλαβων των οχηματων απο το βραδυ να τις [παλευουν]την αλλη μερα στα Χαυτεια οι τεχνιτες στο δρομο και απο πανω να τους λενε και τροχονομους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυριε ΦΩΤΑΚΗ γιατί τώρα που ήρθαν οδηγοί από την ολυμπιακή και είναι τόσο πολύ οδηγοί στην εναέριο δεν παίρνετε πίσω όλους του οδηγούς που οδηγούν τρόλεϊ τι παίζετε με αυτούς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.